Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

Χωρίς Toρουνίδη η μάχη της Αμφιλοχίας

9631_100230709996648_100000291575966_3428_2157209_n[1] Το σκέφτηκε καλά και διεξοδικά, διαβουλεύτηκε για μεγάλο διάστημα με πολιτικούς του φίλους και πολλούς Βαλτινούς  και τελικά ο Θανάσης Τορουνίδης πήρε την τελική του απόφαση. Να μην διεκδικήσει τη δημαρχία Αμφιλοχίας. Μετά από πολλές διεργασίες, επαφές με παράγοντες και στις τρεις ενότητες  του δήμου αλλά και αμφιταλαντεύσεις, ο πρώην δήμαρχος Ινάχου φέρεται να διαμηνύει πλέον σε αυτούς που τον παρότρυναν πως δεν θα είναι υποψήφιος. Σημειωτέον πως ουδέποτε δημοσίως είχε ανακοινώσει πως θα διεκδικήσει τη δημαρχία ωστόσο πήρε μέρος στις διεργάσιες, γεγονός φυσιολογικό για ένα φύσει πολιτικό ον όπως ο ίδιος.
Παράλληλα λέγεται πως ο έμπειρος αυτοδιοικητικός βολιδοσκοπείται και από δύο υποψήφιους περιφερειάρχες ώστε να συνταχθεί μαζί τους αλλά είναι άγνωστο αν τελικώς θα επιλέξει τη μάχη της Περιφέρειας. Το σίγουρο πάντως είναι πως στο δήμο Αμφιλοχίας η αποφάση του συζητείται ευρέως από χθες και με ποικίλες ερμηνείες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μαίρη Τ.

    Τι είναι αυτά που βλέπω; Είστε σίγουρος κ. Παπαδόπουλε; Αν είναι έτσι, τότε οι καποδιστριακοί δήμαρχοι για 12 χρόνια πρέπει να έκαναν περιουσίες! Καλά δεν τα ελέγχει κανένας αυτά; Ο δήμος Αμφιλοχίας που παρέλαβε μετά το γνωρίζει; Παναγία μου! Μας κατέκλεβαν κάποιοι τόσα χρόνια και κυκλοφορούν ελεύθεροι; Τίποτε δε λειτουργεί σωστά σε τούτη τη ρημάδα τη χώρα μας;
    Χωρίς να θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση κ. Παπαδόπουλε, μήπως έχετε στοιχεία κι από τον πρώην δήμο Παρακαμπυλίων στον οποίο ήμουν και είμαι δημότης; Θα ήθελα να το ξέρω. Σας ζητάω συγγνώμη αν σας φέρνω σε δύσκολη θέση. Διαβάζω και τα άρθρα σας και τα σχόλιά σας και βλέπω πως δε φοβάστε τίποτε. Αν τα γνωρίζετε γράψτε τα. Σας ευχαριστώ.

  2. γιωργος

    ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΜΕΝΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΙΝΙΔΗ .Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΥΡΟΝΙΔΗ ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.