Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Όλη η άμμος της θάλασσας βγήκε έξω σε κομμάτι του πάνω Μύτικα.

Όλη η άμμος της θάλασσας βγήκε έξω σε κομμάτι του πάνω Μύτικα.

ammos ston mytika

Η μεγάλη κακοκαιρία πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, με τους έντονους ανέμους και την μεγάλη θαλασσοταραχή, έβγαλε όλη την άμμο της θάλασσας έξω σε κομμάτι του πάνω Μύτικα.
Αναγνώστες μας έστειλαν φωτογραφίες παρακαλώντας μας να το αναδείξουμε για να μεριμνήσει και να επέμβει κάποια στιγμή ο Δήμος να καθαρίσει, τουλάχιστον πριν έρθει το Πάσχα.
Εμείς έχουμε την άποψη ότι στο θέμα της καθαριότητας μερίδιο και ευθύνη πέφτει και μεμονωμένα σε κάθε δημότη, που πρέπει να φροντίζει και στο πότε, που και πως βγάζει τα σκουπίδια του, να τηρεί καθαρό τον χώρο πλησίον της οικίας ή της επιχείρησης του, να φροντίζει το οικοπεδό του να είναι καθαρό κ.α.

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. APOL

    Σώπα ρε ο κάθε πολίτης πρέπει να πληρώνει στο Δήμο τα μαλιά της κεφαλής του – γιατί περί αυτού πρόκειται – και να καθαρίζει και τους δημοτικούς χώρους. Που το έμαθες εσύ αυτό το τροπάρειο. Και σε ρωτάω ο χώρος είναι δημοτικός ή ιδιωτικός; Αν είναι ιδιωτικός να τον καθαρίσει αυτός που του ανήκει, αν είναι Δημοτικός να τον καθαρίσει ο Δήμος, για αυτό πληρώνουμε Δ. τέλη και Δημοτικούς φόρους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.