Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019

Όταν είσαι ΠΑΣΟΚ ξέρεις από γιορτάσια

unnamed (2) Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Κωνσταντόπουλος μας χάρισε ένα επικό δελτίο Τύπου και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. Πήγε προχτές σε πανηγύρι αθλητικού ομίλου όπου έκανε και μια μεστή δήλωση πόσο πολύ βοηθούν όλα αυτά τις τοπικές κοινωνίες.
Με φίλους του παρακάθισε σε λιτό γεύμα(το πιστοποιούν αυτό τα πλαστικά μαζί με τα γυάλινα ποτήρια) και χάρηκε το πανηγύρι «στα πλαίσια», όπως ανέφερε το δελτίο, της γιορτής τοπικής Μονής.
Στις φωτογραφίες που έστειλε στα μέσα ενημέρωσης διακρίνονται μεζέδια, μπυρόνια κι ένα «Ντίμπλ»! Τα μπυρόνια είναι ελληνικής μάρκας κι έτσι αντισταθμίζεται η αντι-σοσιαλιστική παρουσία γνωστού πολυεθνικού αναψυκτικού που εδώ έχει σκοπό να υποβοηθήσει το «Ντιμπλ».
Η φωτογραφία σε κάνει να θες να αναφωνήσεις «εσύ που όλους μας κοιτάζεις κι έχεις το Σίβας αγκαλιά» της γνωστής «άσφαλτης» Άντζελας Δημητρίου. Όμως θυμάσαι ότι επρόκειτο για μια μεγάλη παρεξήγηση, καθώς ο μερακλής και σοφός λαός μας απλά αντικατέστησε το «σύμπαν» με το «Σίβας».
Ο κ. βουλευτής, πάντως, για άλλη μια φορά έδειξε ότι τέλειωσαν οι διαχωριστικές γραμμές του στυλ «μνημόνιο-αντμνημόνιο». Ο ξένος παράγων έτσι και δει τη φωτογραφία αυτή θα καταλάβει ότι εδώ δεν περνάνε αυτά που ξέρει. Και του Έλληνος βουλευτού ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, ανεξάρτητα αν πιστεύει στο ευρωπαϊκό κεκτημένο ή σε μια άλλη Ευρώπη των λαών. Στα πανηγύρια είμαστε όλοι Έλληνες.
Αν είσαι ΠΑΣΟΚ, άλλωστε, ξέρεις τι θα πει γιορτή και πανηγύρι. Εβίβα!

 Επιτροπή Αλληλεγγύης

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Κ.

    Εξελέγη Βουλευτής; Σκασμός λοιπόν, μην μου χαλάτε τον ύπνο. Κάτι θα ξέρει η Γεωργία που τον κράζει, με κάθε ευκαιρία…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.