Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

1ο εσωτερικό τουρνουά μπάσκετ “AΛΦΑ Happy Day”

alfa-happy-day-mar14H ΑΛΦΑ Basketball Academy διοργανώνει εσωτερικό το 1ο τουρνουά της ακαδημίας με την ονομασία “ΑΛΦΑ Happy Day” την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και με ώρα έναρξης 11:00.

Αυτό θα είναι το πρώτο εσωτερικό τουρνουά της Ακαδημίας μας που απαριθμεί φέτος 85 νεαρούς και νεαρές αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 12 ετών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι κατ’ αρχήν η χαρά και άθληση , η  γνωριμία των μελών της Ακαδημίας καθώς η ΑΛΦΑ Basketball Academy έχει τμήματα στο Αγρίνιο , στο Παναιτώλιο και στη Γαβαλού , ενώ παράλληλα θα γίνουν και διαγωνισμοί καρφωμάτων και ελεύθερων βολών από τους μικρούς αθλητές μας που θα κερδίσουν και δώρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα γίνει και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και μετά θα ανανεωθεί το ραντεβού μας για τις επόμενες εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στην εκδήλωση μπορούν να έρθουν και όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία της ΑΛΦΑ Basketball Academy και ενημερωθούν για τις εγγραφές και για τα τμήματα και τις ώρες λειτουργίας της καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται.

ΑΛΦΑ Basketball Academy

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.