Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020

13,5€ το πήγαινε-έλα στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου τις Κυριακές του καλοκαιριού

8ωρη «Κυριακάτικη» Κάρτα «αλέ-ρετούρ» στη Γέφυρα

Στο εξής κάθε Κυριακή της φετινής θερινής περιόδου, οι οδηγοί ΙΧ αυτοκινήτω ν μπορούν να διέρχονται από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, με τη δυνατότητα να επιστρέψουν μέσα σε 8 ώρες, πληρώνοντας μόνο 13,5€!

Για το λόγο αυτό, από την Κυριακή 19 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, θα διατίθεται ένα νέο προϊόν με την ονομασία «Κυριακάτικη Aller-Retour”, επιτρέποντας στα οχήματα που επιστρέφουν μέσα σε 8 ώρες να έχουν έκπτωση 48% έναντι της κανονικής τιμής διοδίων. Έτσι η Γέφυρα θα κοστίζει την Κυριακή -σχεδόν- όσο και τα φέρρυ, επιτρέποντας τη συντομότερη διάσχιση του στενού σε 5 (αντί για 90) λεπτά συνολικά!!!

Πρόκειται για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που προέκυψε από συνεργασία και διαβούλευση με τους Δήμους Ναυπακτίας και Πατρέων. Στόχος είναι η τόνωση της κινητικότητας μεταξύ δύο περιοχών, στα «καλλικρατικά» όρια των οποίων μπορεί κανείς να απολαύσει κάθε είδους τοπίο και αναψυχή. Προάγεται έτσι – σε περίοδο κρίσης – ο «τουρισμός της μιας ημέρας», που διευκολύνει μία χρονικά χορταστική εκδρομή εκτός έδρας, πριν την επιστροφή του εκδρομέα στην εστία του.

Αποτελεί δε το πρώτο βήμα μίας τριμερούς προσπάθειας για αμοιβαία τουριστική ανάπτυξη των δύο πλευρών, η οποία θα έχει συνέχεια με πρόσθετες δράσεις που θα ανακοινωθούν σε δεύτερη φάση.

Έτσι οι κάτοικοι της περιοχής γύρω από τη Γέφυρα μπορούν πλέον κάθε Κυριακή να απολαμβάνουν δύο αντικρινούς τόπους, για χάρη των οποίων οι περισσότεροι τουρίστες θα κάνουν ένα μακρύ ταξίδι…

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Γέφυρας (Τηλ. 26340-39010 & 39011).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.