Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Τέσσερις κλοπές από 22χρονο Ρομά

Τέσσερις κλοπές από 22χρονο Ρομά

diariktesΕξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα, των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις κλοπές σε καταστήματα και σε Θρησκευτικό Σύλλογο, στο Αγρίνιο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού, Ρομά, για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, ο 22χρονος διέπραξε από τις  28 Φεβροαρίου μέχρι και 3 Μαρτίου στο Αγρίνιο, σε τρία καταστήματα και ένα σύλλογο, τέσσερις κλοπές, κατά τις οποίες αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των  1180  ευρώ και  τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές (τάμπλετ, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή).
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία και ευρήματα που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό έργο, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 22χρονου, τον οποίο εντόπισαν χθες (8-3-2015) το πρωί ,στο Αγρίνιο.
Στην κατοχή του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο είχε αφαιρέσει στις 3-3-2015 , από τα γραφεία του Θρησκευτικού Συλλόγου στο Αγρίνιο.
Ως προς τον τρόπο δράσης, ο 22χρονος δρούσε κυρίως νυχτερινές ώρες, και παραβιάζοντας τις θύρες και τα παράθυρα των καταστημάτων εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσε χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση, όπου ο δράστης στις  28-2-2015  το βράδυ  εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Αγρίνιο, παραβιάζοντας την θύρα εισόδου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των  600  ευρώ, ενώ κατά τη διαφυγή του αφαίρεσε το καταγραφικό κλειστού κυκλώματος καταγραφής εικόνας, προκειμένου να δυσχεράνει το έργο των Αρχών.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής αποδόθηκε στον υπεύθυνο του Θρησκευτικού Συλλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.