Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

7-8 μεταγραφές ακόμη

7-8 μεταγραφές ακόμη
ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

“Να μη βιαστούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ούτε να αποδοκιμάσουμε”

Eρωτώμενος στη συνέντευξη Τύπου του Παναιτωλικού για το ποιες μεταγραφές θα κάνει ακόμη η ομάδα ο προπονητής Νίκος Καραγεωργίου αποκάλυψε πως θα αποκτηθούν επτά με οκτώ παίκτες ακόμη. Ειδικότερα αναφέρθηκε σε δύο κεντρικούς αμυντικούς, δύο κεντρώους, δύο πλάγιους επιθετικούς, ένα φορ και έναν τερματοφύλακα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα να μην πάει τελικά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα τρία πέντε Πηγάδια, παραμένοντας στο Αγρίνιο, κάτι που θα ξεκαθαρίσει όπως τόνισε ο νέος προπονητής εντός των προσεχών ημερών.
«Παίζουμε για να κερδίζουμε με καλό ποδόσφαιρο. Κοιτάμε όμως και το αποτέλεσμα. Μπορεί σε κάποια γήπεδα που δεν μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο να κοιτάξουμε μόνο το αποτέλεσμα» υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο νέος προπονητής. «Εάν δεν πω την άποψή μου για την οποιαδήποτε μεταγραφή, δε θα γίνει» είπε ενώ τόνισε πως δεν θα πάρει ποδοσφαιριστές από τον Εργοτέλη (λόγω και της επτάχρονης θητείας του εκεί), εκτός αν έχουν μείνει ελεύθεροι κάποιοι παίκτες.
Για το χρόνο που απαιτείται για το δέσιμο της ομάδας καθώς με τις πολλές προσθήκες ουσιαστικά γίνεται μια καινούργια ομάδα από την αρχή ο Νίκος Καραγεωργίου ανέφερε: «Είναι δεδομένο ότι υπάρχει μία δυσκολία και σε αυτή θα πρέπει όλοι μας να σταθούμε λίγο. Να μη βιαστούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, ούτε να αποδοκιμάσουμε. Είμαι 100% πεπεισμένος για τα παιδιά που θα έρθουν. Οποιοσδήποτε όμως από αυτούς που θα έρθει δεν θέλει να γίνει Παναιτωλικός και να πονέσει για την άνοδό μας, θα βγει έξω. Είναι δεδομένο αυτό και ας κάναμε την επιλογή και ας φανεί ότι κάναμε λάθος. Άνθρωποι είμαστε και κανουμε λάθη. Θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μπούμε στο πρωτάθλημα έτοιμοι και φαντάζομαι ότι και οι παίκτες που θα έρθουν θα έχουν αυτή τη λογική. Όποιος δεν την έχει, θα μείνει στην άκρη. Η δυσκολία στο δέσιμο είναι δεδομένη. Γι΄αυτό ζητάω τη βοήθειά σας για λίγο. Να δέσουμε, να βρούμε το ρυθμό μας».

ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.