Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

800 διαρκείας την πρώτη μέρα!

800 διαρκείας την πρώτη μέρα!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως τη φετινή σεζόν τα εισιτήρια διαρκείας που θα διαθέσει ο Παναιτωλικός θα είναι υπερδιπλάσια από την περσινή.

Αυτό μάλιστα αποδείχτηκε πολύ πιθανό από την κίνηση που υπήρξε την πρώτη μέρα στις ανανεώσεις θέσεων για τους περσινούς κατόχους. Αξίζει να σημειωθεί πως διατέθηκαν σε μία ημέρα 800 διαρκείας, όπως έγινε γνωστό, ενώ χρειάστηκε οι υπάλληλοι της ΠΑΕ να παραμείνουν στα γραφεία ένα επιπλέον δίωρο για να εξυπηρετήσουν όλους τους ενδιαφερόμενους που είχαν προσέλθει.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται βέβαια η κίνηση να είναι πιο χαλαρή και είναι λογικό αυτό, όμως οι εκτιμήσεις λένε πως θα είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με πέρυσι. Οι νέοι κάτοχοι διαρκείας, σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι τώρα, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους από τις 20 του μηνός και μετά.
Σημαντικό ρόλο στην κίνηση των διαρκείας, αναμένεται να παίξει και οι ανακοίνωση ενός ή περισσότερων «δυνατών» ονομάτων στις μεταγραφές.
Ανακοίνωση για τα συνδεσμιακά εισιτήρια εξέδωσαν οι “GUERREROS”. Αναφέρουν αναλυτικά:

“Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012.
Τιμή συνδεσμιακού εισιτηρίου-GUERREROS : 170 ευρώ
Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
Πληροφορίες και λεπτομέρειες για τον τρόπο διάθεσης στα γραφεία του συνδέσμου στην ΑΘΗΝΑ.
Καλούμε τα μέλη του Σ.Φ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ να σπεύσουν και να τα προμηθευτούν στηρίζοντας αυτό που αγαπούν παθολογικά.”

ΑΓΡΙΝΙΟ: Γιάννης Τσιρώνης

onsports

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.