Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Aγοράζοντας το βιβλίο “Δαίδαλος και Ίκαρος” στηρίζουμε το “Παναγία Ελεούσα”

Τα κέρδη από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά καινούργιου λεωφορείου σε αντικατάσταση παλαιού, που χρειάζεται οπωσδήποτε το Εργαστήρι για τις μετακινήσεις των εκπαιδευόμενων νέων του.
3Το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου διοργάνωσαν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΟΣ», την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου και ώρα 7μ.μ. στο (πρώην) κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Το βιβλίο είναι μεταφορά πρόσφατης θεατρικής παράστασης των νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και των εργαζομένων του Εργαστηρίου και το παρουσίασαν η κυρία Μαρία Παπαγεωργίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου, η κυρία Διονυσία Σαμαντά, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και η κυρία Βασιλική Μαραγιάννη, συμβολαιογράφος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου «Φίλων, Γονέων και Εθελοντών» του Εργαστηρίου.
Συγγραφέας του βιβλίου είναι η κυρία Μαρία Τσούτσου, ιδρύτρια και επίτιμη Πρόεδρος του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».
Μετά την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση εκ μέρους των τριών ομιλητριών προβλήθηκε video με αποσπάσματα από την παράσταση του έργου.
Κατά την παρουσίαση ανακοινώθηκε ότι τα κέρδη από την πώληση του βιβλίου θα διατεθούν αποκλειστικά για την αγορά καινούργιου λεωφορείου σε αντικατάσταση παλαιού, που χρειάζεται οπωσδήποτε το Εργαστήρι για τις μετακινήσεις των εκπαιδευόμενων νέων του.
Στην εκδήλωση παρέστη και η αντιπεριφερειάρχης κυρία Χριστίνα Σταρακά, η οποία και απηύθυνε θερμό χαιρετισμό. Επίσης, παρευρέθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας, φίλοι και μέλη του Εργαστηρίου.
«Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά το κοινό του Αγρινίου για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμα των νέων μας όπως, επίσης ευχαριστούμε, θερμά τη διεύθυνση του ΑΧΕΛΩΟΣ TV για τη δημοσιογραφική του κάλυψη», αναφέρει το Παναγία Ελεούσα.

1 2

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.