Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Aιτήματα κυκλοφοριακής φύσεως από τον Σύλλογο “Νέα Γη”

DSC_0545Ο Σύλλογος «ΝΕΑ ΓΗ» (Αϊ Βασιλιώτικα Αγρινίου) απευθύνθηκε με επιστολή στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αγρινίου (κοινοποιώντας την στον δήμαρχο Αγρινίου), στην οποία θέτει δύο αιτήματα κυκλοφοριακής φύσεως. Η επιστολή κοινοποιήθηκε σε μέσα ενημέρωσης και έχει ως εξής:

Κύριοι,
Παρακαλούμε για τα εξής:
1)Η οδός Καλυβίων, όπως γνωρίζετε είναι κατά πολύ βεβαρημένη.
Προς ανακούφισή της προτείνουμε την μονοδρόμησή της και την επαναφορά προς Αγρίνιο, δια μέσου της οδού Αιγαίου, που με την ανάπλασή της εξυπηρετεί τα μέγιστα.
Κατά πρώτον, θα αναβαθμιστεί όλη η συνοικία ΝΕΑ ΓΗ με την κινησή της. Κατά δεύτερον, θα πάψει η οδός αυτή να είναι μόνο για ραλιστικές επιδείξεις των ROMA, καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου. Η δε έξοδός της προς την Εθνική Οδό, ή προς το κέντρο, μπορεί να ρυθμιστεί ή απ’ ευθείας με την ένωσή της προς το Μεσολόγγι, ή με τον κόμβο του Αγίου Δημητρίου. Είναι πολύ εύκολο και σωτήριο.
2)Το τονίσαμε και με την από 28/06/2014 επιστολή του Προέδρου. Είναι λάθος της αρμόδιας υπηρεσίας η τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών για διάβαση πεζών προς την αστυνομία, καθότι δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Παρόλα αυτά, αν οι ως άνω φωτεινοί σηματοδότες τοποθετούνταν στην περί τα είκοσι μέτρα διέλευσης των πεζών, η οποία εξυπηρετεί τόσο την Αστυνομία όσο και όλη τη συνοικία ΝΕΑ ΓΗ, και την οποία θα μπορούσαν πλέον να διασχίσουν άνετα και άφοβα ηλικιωμένοι, μητέρες με καρότσια, ανάπηροι, που τώρα αδυνατούν να τη διασχίσουν, θα ήταν πολύ πιο απαραίτητοι.
Η δικαιολογία ότι τώρα αυτό έγινε και δεν μπορεί να διορθωθεί είναι παντελώς αβάσιμη. Δεν νομίζουμε ότι είναι τόσο μεγάλο το έξοδο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.