Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Aνεβαίνει ο μεταγραφικός «πυρετός»

kar24-640x360Οι διεργασίες στο μεταγραφικό μέτωπο του Παναιτωλικού είναι πυρετώδεις με το σαββατοκύριακο να αναμένεται άκρως καυτό, με τις συζητήσεις με κάποιους παίκτες να βρίσκονται στο τελικό στάδιο . Δεν θα πρέπει μάλιστα να αποκλειστεί μεταγραφική εξέλιξη και εντός των προσεχών ωρών.
Η άκρα μυστικότητα που συνοδεύει τις κινήσεις της ΠΑΕ καλά κρατεί , με τους στόχους να έχουν εντοπιστεί και πληροφορίες να κάνουν λόγο –πέραν του Μπελφοντίλ- πως επίκειται και άφιξη Αργεντίνου επιθετικού που την περίπτωσή του παλεύουν αρκετό καιρό στο Αγρίνιο και θεωρείται ως η πλέον ιδανική.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλοντας να καλύψουν στο έπακρο τις επιθυμίες του Μ. Χάβου ενδεχομένως να μη διστάσουν να πραγματοποιήσουν περισσότερες από δύο μεταγραφές (που μέχρι πρότινος ήταν ο αρχικός σχεδιασμός), εφόσον αυτό ζητήσει ο προπονητής της ομάδας ο οποίος περιμένει και το πρώτο σοβαρό φιλικό τεστ με τον Πανιώνιο πριν αρχίσει και κατασταλάζει στο τι περίπου μπορεί ακόμη η ομάδα του να χρειάζεται προκειμένου να είναι εντελώς πλήρης σε κάθε της θέση.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.