Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Aπάντηση του προέδρου της Β΄ ΕΛΜΕ

Aπάντηση του προέδρου της Β΄ ΕΛΜΕ

karamitsopoylosAπό τον πρόεδρο της Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Καραμητσόπουλο το agrinionews.grέλαβε και δημοσιεύει την ακόλουθη επιστολή:

                                                                    Αγρίνιο 26/9/2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με αφορμή επιστολή του κ. Νίκου Δεληγιάννη που δημοσιεύσατε θα ήθελα για την πληρέστερη ενημέρωση σας να επισημάνω τα εξής:

1.      Με επανειλημμένες δημόσιες τοποθετήσεις μου τόσο στη ΓΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας όσο και στον τύπο είχα αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας ούτε υποκινεί, ούτε παροτρύνει ποτέ και με κανέναν τρόπο τους μαθητές να προχωρούν σε καταλήψεις. Ιδιαιτέρως την περίοδο που υπάρχει απεργία δεν θέλουμε να υπάρχουν καταλήψεις γιατί πιστεύουμε ότι αλλοιώνεται ο απεργιακός μας αγώνας. Εμείς οι καθηγητές δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από τις καταλήψεις των μαθητών μας».

2.      Σχετικά με τα ηθικά θετικά πρότυπα και τους συνδικαλιστές δεν γνωρίζω σε ποιους αναφέρεται αλλά μιλώντας προσωπικά θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι τα μόνα απογευματινά μαθήματα που συμμετείχα, από το διορισμό μου, είναι τα δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα αλληλεγγύης που έκανα στο Γενικό Λύκειο Θέρμου όλη τη περυσινή σχολική χρονιά, μαζί με δεκάδες άλλους συναδέλφους μου σε αρκετά σχολεία της περιοχής μας, προσφέροντας με ανιδιοτέλεια διδακτικό έργο στους μαθητές που είχαν ανάγκη και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα.

 

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος

Πρόεδρος Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.