Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Aπ.Κατσιφάρας:”σημαντική διαδικασία η απογραφή”

Aπ.Κατσιφάρας:”σημαντική διαδικασία η απογραφή”

Ενόψει της επικείμενης γενικής απογραφής του πληθυσμού, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την προσεχή Τρίτη 10 Μαΐου ξεκινά η γενική απογραφή του πληθυσμού. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική διαδικασία που θα μας επιτρέψει να αποκτήσουμε μια ακριβή εικόνα για το που ακριβώς βρισκόμαστε σήμερα και τις αλλαγές έχουν συμβεί στην κοινωνία μας από την προηγούμενη, προ δεκαετίας, απογραφή.

Το να γνωρίζουμε ακριβώς τον πληθυσμό, τη σύνθεση και την κατανομή του, τις δημογραφικές τάσεις και όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θα συλλεχθούν, είναι μια βασική προϋπόθεση που θα μας επιτρέψει να λάβουμε ορθολογικές αποφάσεις, να οργανώσουμε καλύτερα τις παρεμβάσεις μας και να ασκήσουμε στην πράξη τις πιο κατάλληλες πολιτικές.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλώ τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να συνεργαστούν με τα απογραφικά συνεργεία παρέχοντας ακριβή στοιχεία ώστε να έχουμε μια πλήρη και αξιόπιστη εικόνα για ολόκληρη την Περιφέρειά μας, εικόνα που θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο και οδηγό για το σύνολο των επιλογών μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.