Τετάρτη, 4 Αυγούστου, 2021

Bιβλίοπαρουσίαση για «Τα Κόκκινα Γοβάκια»

Bιβλίοπαρουσίαση για «Τα Κόκκινα Γοβάκια»

unnamedΗ Χρυσούλα Γεωργούση προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου της «Τα Κόκκινα Γοβάκια» που θα γίνει στο κτήριο της πρώην Τράπεζας Ελλάδος στις 10 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ..
Για το βιβλίο θα μιλήσουν o κ. Σταύρος Σταυρίδης, καθηγητής Αγγλικής φιλολογίας και συγγραφέας και η κ. Κατερίνα Λιβιτσάνου – Ντάνου, καθηγήτρια φιλόλογος και συγγραφέας.
Θα διαβάσουν αποσπάσματα από το βιβλίο η καθηγήτρια Αγγλικών και ιστορικός κ. Ελένη Καρανταλή  και η νηπιαγωγός κ. Χριστίνα Βιτσέντζου.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νικόλαος Κανής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κωνσταντία Ζαφείρη

    Το ταλέντο της κ. Χρυσούλας Γεωργούση, στην τέχνη του λόγου, το γνώρισα αρχικά, στην προφορική του έκφανση, όταν την άκουσα να διαβάζει τα υπέροχα σατυρικά της κείμενα, στη διάρκεια εξορμήσεων της χορωδίας «ΟΡΦΕΥΣ» Αγρινίου, προσφέροντας στην ομάδα, με το έξυπνο χιούμορ της, υψηλού ύφους ψυχαγωγία . Παράλληλα ο θεατρικός της λόγος, με το μονόπρακτο έργο της «Τα Τερτίπια της Μοίρας», που παρουσιάστηκε με επιτυχία στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, αποτυπώνει το πορτρέτο μιας σπουδαίας συγγραφέως. Η αφηγηματικός της λόγος διανθίζεται με ποικίλες τεχνικές και χαρακτηρίζεται από ρεαλισμό, ζωντάνια και λεπτή ειρωνεία. Το βιωματικό στοιχείο και το διεισδυτικό της βλέμμα στην γνώριμη κοινωνική πραγματικότητα, αναδεικνύει χαρακτήρες, καταστάσεις και συμπεριφορές, που συναρπάζουν και παράλληλα προβληματίζουν τον αναγνώστη – ακροατή των κειμένων της. Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά το νέο βιβλίο της, με τον ελκυστικό τίτλο «Τα Κόκκινα Γοβάκια», θα προσφέρει πραγματική αισθητική απόλαυση στο αναγνωστικό κοινό. Εύχομαι έναν υπέροχο λογοτεχνικό περίπατο, με «Τα Κόκκινα Γοβάκια» της αγαπητής κ. Χρυσούλας Γεωργούση
    Κωνσταντία Ζαφείρη, Φιλόλογος, Mr of Götebog’s University

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.