Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

“Bρίσκεται σε πανικό ο Μοσχολιός”

“Bρίσκεται σε πανικό ο Μοσχολιός”

RSCN9304Ο Συνδυασμός «ΝΕΑ ΑΡΧΗ-τόπος να ζεις» του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασιου εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στην ανακοίνωση του συνδυασμού του δημάρχου Παύλου Μοσχολιού. Αναλυτικά αναφέρει:
Βρίσκεται σε πανικό η παράταξη και ο ίδιος ο κ. Παύλος Μοσχολιός. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιστολή-απάντηση στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής «ΝΕΑ ΑΡΧΗ-τόπος να ζεις» Γιώργου Παπαναστασίου.
Θυμίζουμε στον Παύλο Μοσχολιό πως παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες πρακτικές είναι αυτές που δεν επιτρέπουν σε μια δημοκρατική χώρα ένας συνδυασμός να ξεδιπλώνει τις θέσεις και τις απόψεις του για το μέλλον ενός δήμου. Κύριε Μοσχολιέ συνεχίστε να κόβεται προεκλογικές κορδέλες σε έργα που μόλις ξεκινάνε …..Οι πολίτες ξέρουν ότι οκτώ χρόνια δεν κάνατε τίποτα, δεν τους πείθετε πια!
Το αν ανέπτυξε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ένα υβρεολόγιο και ένα λιβελογράφημα αφήστε κ. Μοσχολιέ να το κρίνουν οι πολίτες του Αγρινίου, στις εκλογές του Μαΐου. Γνωρίζετε όμως, για αυτό χάσατε την ψυχραιμία σας πως έρχεται η μεγάλη ανατροπή και πως οι εκλογές του Μαΐου ισοδυναμούν με μία… τελεία. Μία τελεία, που σφραγίζει το τέλος της δικής σας εποχής υστέρησης, εγκατάλειψης και αδράνειας για το Αγρίνιο και τους πολίτες του. Μίας εποχής, που συμβάλατε κυρίως εσείς να γίνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, και βρεθήκαμε ως περιοχή και ως κοινωνία, πολλά μέτρα πίσω από τον πραγματικά σύγχρονο κόσμο, αλλά και μίας εποχής που κανένα ουσιαστικό όραμα δεν ανέδειξε για το μέλλον αυτού του δήμου και των δημοτών του, ιδιαίτερα δε για τη νέα γενιά.
Εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική σε ότι γίνεται που δεν έχει ως στόχο το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιοχής ,θα συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να καταθέτουμε το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας στους πολίτες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου και εσείς είναι φυσικό μη έχοντας τίποτα άλλο να καταθέσετε θα προσπαθήσετε ανεπιτυχώς, για σας, να προκαταβάλλεται το αποτέλεσμα των εκλογών . Είναι τραγικό!

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. KOSTAS

    ξαναρωταω συνεχεια και απαντηση δεν εχω ο τραπεζιωτης που ειναι??????ο αντωνοπουλος ??????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.