Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Eγκληματικές παραλείψεις και προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νομού

Eγκληματικές παραλείψεις και προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νομού

Αγαπητοί φίλοι έχω την τύχη να κάνω καθημερινά χρήση του εθνικού οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία λόγω της εργασίας μου. 
Η κατάσταση του οδικού δικτύου δεν είναι η καλύτερη, αλλά μερικά πράγματα που παρατηρώ συνεχώς το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι παραλείψεις εγκληματικές και πρέπει να γίνει κάτι.
Συγκεκριμένα:
1) Τα φώτα (όπου υπάρχουν) ιδίως στους κόμβους τις νυχτερινές ώρες είναι σβηστά! Λ.χ. στον κόμβο Χρυσοβεργίου, στον κόμβο Λυσιμαχείας κλπ.
2) Η κατάσταση του οδοστρώματος είναι απαράδεκτη. Η ασφάλτος είναι φαγωμένη, με λακκούβες κλπ.
3) Φέτος ειδικά παρατηρώ ότι δεν έγινε συστηματική προσπάθεια να κοπούν τα ξερόχορτα δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος.
4) Υπάρχει δε και το φαινόμενο να υπάρχουν φώτα αναμένα, όπου υπάρχουν, ακόμα και σε ώρες ημέρας !
Δικαιολογία δεν υπάρχει και είναι εγκληματικό. Δικαιολογία δεν είναι ότι δεν έχουμε πιστώσεις και προσωπικό. Και στο κάτω-κάτω της γραφής αν δεν μπορεί το κεντρικό κράτος, ας αναλάβουν οι δήμοι. Δεν μπορεί λ.χ. η εθνική οδός (κεντρική πια για το Δήμο Αγρινίου) από τον κόμβο της Μακρυνείας έως την είσοδο στο Αγρίνιο να είναι θεοσκότεινη… κλπ. ή εκεί όπου το ΚΤΕΛ στο Αγρίνιο τα διαχωριστικά στις δύο κατευθύνσεις της οδού να είναι εξαφανισμένα … κλπ.

Είναι που είναι επικίνδυνη η οδήγηση σε τέτοιο οδικό δίκτυο, δεν θα έπρεπε να γίνονται έστω αυτά τα απλά πράγματα!

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
δικηγόρος , Ναύπακτος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.