Παρασκευή, Νοέμβριος 22, 2019

Eκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων από το “Ανυπότακτο Αγρίνιο”

H λαϊκή συνέλευση ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ οργανώνει την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, στις 8:00 το βράδυ, ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης, στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, με θέμα: «Η κοινωνική διαχείριση των απορριμμάτων και η λογική της αποκέντρωσης των δραστηριοτήτων». Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 unnamed

 

 Τα σκουπίδια είναι λεφτά! Πολλά λεφτά!

Παγκοσμίως οι τομείς με τους τρεις μεγαλύτερους τζίρους είναι, το λαθρεμπόριο όπλων, το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και η διαχείριση των σκουπιδιών. Αυτό αρκεί για να κατανοήσουμε το τεράστιο πεδίο κερδοφορίας που επιφυλάσσει η εκτεταμένη δραστηριοποίηση, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών με τα τελευταία, αποκομίζοντας από εκείνα, που εμείς θεωρούμε άχρηστα, «κέρδη με τον τόνο».

Για όλα αυτά και τη σχέση τους με τις, ήδη, εφαρμοζόμενες πολιτικές της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισης των σκουπιδιών, από την λεγόμενη ελληνική δημοκρατία, αλλά και για τους τρόπους της εναλλακτικής διαχείρισής τους, σε όφελος της κοινωνίας,

 

η λαϊκή συνέλευση ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

οργανώνει την Παρασκευή 2 Μαΐου 2014, στις 8:00 το βράδυ,

ανοιχτή συγκέντρωση ενημέρωσης,

στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο,

με θέμα:

«Η κοινωνική διαχείριση των απορριμμάτων

και η λογική της αποκέντρωσης των δραστηριοτήτων»

Την εισήγηση θα πραγματοποιήσει ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Τάσος Κεφαλάς, μέλος της πανελλαδικής κίνησης «Πρωτοβουλία Συνεννόησης για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων» και του Δικτύου συντονισμού, που συσπειρώνει είκοσι επτά (27) συλλογικότητες, με μόνιμη δράση για τα ζητήματα της διαχείρισης των απορριμμάτων, απ’ όλη την Ελλάδα. Με παράλληλη δράση σε κινήσεις πολιτών για τα ζητήματα της ενέργειας, από την εποχή του αγώνα κατά του λιθάνθρακα, τομέα με εξαιρετική συνάφεια με αυτόν της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ενημερωτικό βίντεο θα βρείτε στην ηλ. διεύθυνση

www.youtube.com/watch?v=oOaKETJtamo&feature=youtu.be

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.