Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

Eπεισόδια στον αγώνα Προμηθέας – Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Eπεισόδια στον αγώνα Προμηθέας – Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Εικόνες ντροπής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου. Μετά την λήξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Προμηθέας – Α.Ε. Αγίου Δημητρίου παίκτης του Αγίου Δημητρίου γρονθοκόπησε το παίκτη και προπονητή του Προμηθέας Αντρέα Καλαβριζιώτη ευτυχώς ελαφρά και ύστερα επακολούθησε σύρραξη. Στον αγωνιστικό χώρο εισέβαλαν φίλαθλοι και παράγοντες της τυπικά φιλοξενούμενης ομάδας. Στην διάρκεια των επεισοδίων ο τερματοφύλακας Δήμος Χασαπογιάννης που προσπάθησε να ηρεμήσει τα πράγματα δέχτηκε επίθεση και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες.
Επικοινωνήσαμε με το τερματοφύλακα του Προμηθέα Δήμο Χασαπογιάννη και μας ενημέρωσε πως είναι καλά και είδη κατευθύνετε για τη Ναύπακτο. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαμε μας δήλωσε πως είναι ντροπή αυτές οι ομάδες και οι συγκεκριμένοι παράγοντες να αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας και να χτυπούν χωρίς λόγο ποδοσφαιριστές, πρέπει να καταλάβουν πως το παιχνίδι παίζετε στο γήπεδο.

Επικοινωνήσαμε και με τον παίκτη και προπονητή του Προμηθέα Γαβρολίμνης Αντρέα Καλαβριζιώτη και μας έκανε της εξής δήλωση για τα επεισόδια. Αντρέας Καλαβριζιώτης: Καταδικάζουμε τα επεισόδια δεν είναι καλό παράδειγμα να βλέπουν αυτές τις άσχημες εικόνες μικρά παιδιά αλλά δεν το αξίζει και το ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας . Ένιωσα άσχημα όταν είδα μικρά παιδιά στις Κερκίδες να κλαίνε βλέποντας αυτές τις εικόνες. Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν πως το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο.

www.nafpaktianews.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.