Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Eπικριτικός ο Πρόεδρος Εφετών. Εμφανής η κυβερνητική δυσφορία.

Eπικριτικός ο Πρόεδρος Εφετών. Εμφανής η κυβερνητική δυσφορία.

Άστραψε και βρόντηξε εναντίον του πολιτικού συστήματος και της επικρατούσας κοινωνικοικονομικής κατάστασης της χώρας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του ομιλίας στην τελετή εγκαινίων ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Γεράσιμος Τσούνης.

Ο κ. Τσούνης ανέφερε, ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε και να χαρούμε για τη ίδρυση του Εφετείου με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η πολιτεία νομοθετεί (ήτοι οι βουλευτές) κάτω από την έντονη πίεση των πιστωτών, όμως παρόλα αυτά, υπογράμμισε, ότι οι δικαστές θα εξακολουθήσουν να πράττουν το καθήκον τους. Μίλησε ακόμη για μια κυβέρνηση που πολιτικά προΐσταται σε μια χώρα με μειωμένη εθνική κυριαρχία, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρείται οι δικαστικοί λειτουργοί να μπουν στο ταμείο του ΙΚΑ, ενώ ταυτόχρονα αυτό να μη συμβαίνει για τους βουλευτές.

Τα ανωτέρω φαίνεται ότι ενόχλησαν τους Υφυπουργούς Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Γιώργο Πεταλωτή και Θάνο Μωραΐτη αντοστοίχα, οι οποίοι είχαν μια εμφανή δυσφορία κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσούνη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι και ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων  Νίκος Ραφτόπουλος, άφησε αιχμές στο χαιρετισμός του για τις επιπτώσεις που υφίσταται ο κλάδος του από τα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.