Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Hμέρα αθλητισμού, γιορτής αλλά και μνήμης (φωτό)

Hμέρα αθλητισμού, γιορτής αλλά και μνήμης (φωτό)

Hμέρα αθλητισμού, γιορτής αλλά και μνήμης η σημερινή Κυριακή 1η Μαρτίου στο Αγρίνιο.
fghllghl

Στη μνήμη του μεγάλου αγρινιώτη αθλητή Μιχάλη Κούση , που έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως πριν 10 χρόνια, διεξήχθη ο 8ος ημιμαραθώνιος (21,1 χλμ.) αγώνας δρόμου , από την Δογρή έως την κεντρική πλατεία Αγρινίου. Παράλληλα προηγήθηκαν ο λαϊκός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων και ο αγώνας που συμμετείχαν παιδιά, ενός χιλιομέτρου.
Η διαδρομή του ημιμαραθωνίου ήταν Βαριά (Δογρή) – Παντάνασσα – Παραβόλα – Τραγάνα – Καινούργιο –Παναιτώλιο –Διασταύρωση Παναιτωλίου / Εθνική Οδός – Χαριλάου Τρικούπη.
Όλα κύλησαν ομαλά ενώ για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας είχε προβεί σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και βρισκόταν επί ποδός.
Τον καλύτερος τους εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης έδωσαν οι εθελοντές, η δημοτική αρχή, η Φιλαρμονική ενώ πλήθος κόσμου βρέθηκε σε σημεία της διαδρομής και παρακολούθησε τον τερματισμό με θερμό χειροκρότημα για τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές που ήταν περισσότεροι από άλλες φορές. Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά ο αγώνας συνδιοργανώθηκε με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου
Στους άνδρες πρώτος ξανά, για 5η φορά, του ημιμαραθωνίου ο Γιώργος Καραβίδας της ΑΕΚ Marathon Club με χρόνο 01:12:14.Δεύτερος ο Μαροκινός Ελ Αμντελατίφ (01:13:42) και τρίτος ο Κοκόλας Κωνσταντίνος (Πέλοπας Πατρών) με 01:15:19 .  Στις γυναίκες πρώτη η Ντενίζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισσός). Σημειωτέον ωστόσο ότι η  Ντενίς Δημάκη τερμάτισε μαζί με τη Μάγδα Γαζέα (χρόνος 01:23:35) σε μια συγκινητική στιγμή καθώς τερμάτισαν κρατώντας η μία το χέρι της άλλης. Τρίτη η Κατερίνα Φωτοπούλου με 1:31:59.
Στον αγώνα των πέντε χιλιομέτρων τερμάτισε πρώτος ο Γκαμπριέλ Μπίσας (00:17:05), δεύτερος ο Νικόλαος Φράγκος (00:17:41) και τρίτος ο Δημήτρης  Δήμου (00:17:45). Πρώτη από τις γυναίκες η Άντρια Δρακάκη (00:20:02).
O Γιώργος Καραβίδας δήλωσε πολύ περήφανος, χαρακτήρισε τη διαδρομή πολύ ωραία και τόνισε πως η διοργάνωση κάθε χρόνο βελτιώνεται και ο αγώνας έχει μέλλον.
Ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε: “Σήμερα θεωρώ αποδείξαμε τον αθλητικό πολιτισμό που έχει αυτός ο δήμος. Η ανέλπιστη συμμετοχή των αθλητών αλλά και του κόσμου στον 8ο ημιμαραθώνιο έκανε περήφανο το μεγάλο αγρινιώτη αθλητή μας, Μιχάλη Κούση και δικαίωσε τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ”

Τα αναλυτικά αποτελέσματα ΕΔΩ

Δείτε φωτό από το χώρο της πλατείας Δημοκρατίας κατά τον τερματισμό αθλητών  και τις απονομές.

dfgfghkfghk

dfgjfgkdkfgklghlhgl

dfgkfkfgk

dfgkghk

dfgkjkhgj

dfhdf

dfkfgkfgk

dgfhkghk

dghkgh

dghkghlg

dghkhgjghj

dghkhjlhgjl

dghlghlghl

dgkgkghjkh

dssdg

fgfgkfghkfghk

fghhjlhjlhjd

fghjlhjljhl

fghkghlghl

fghkghlhjlhj

fghlgg

fghlhjlhgjl

fghllghl

fgjfgk

fgjk

fgjkghkghkghs

fgkfdk

fgklghlhgl

fglhlghjlhjl

fhjlfhjdd

fhjlhjljhl

fhkghkghk

fjhjlghghlh

gdhkghghl

gfhkhgkghk

ghgfgj

ghghlhjl

ghjghjghjlgjhl

ghkdd

ghkghkd

ghkghl

ghkghlhjl

ghkhgkghk

ghlgghglgh

ghlglgh

gjlhjlhjl

glghjghjlghjlghj

glhgjlhjlhjl

hhjhjljhl

hj;j;d

hjh;h;hj;

hjk;jk;jk;

hjlhjl

hjlhjlhddd

hjlhjlhjl

jhlhjlgff

jk;jk;jk;

jlhjlhjl (2)

jljhlhjlhjl

sfgjfgj

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.