Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

H εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

H εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου

Με ικανοποιητική προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2012, στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και ώρα 18:00 ,η τακτική εκλογοαπολογιστική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.
Άξιο αναφοράς και επιβράβευσης είναι το γεγονός ότι αρκετοί νέοι εθελοντές αιμοδότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα .
Η συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση της έκθεσης της Ελεγκτικής επιτροπής, η οποία και παρέθεσε τα οικονομικά πεπραγμένα του Συλλόγου. Στη συνέχεια πήρε το λόγο η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σπυριδούλα Παπαγιάννη κάνοντας μια εκτενής αναφορά στο πρόγραμμα δράσης του απερχόμενου έτους , στην προσπάθεια που κάνει πάντα ο Σύλλογος να κρατά συνεχώς ενημερωμένα τα μέλη του για τα τρέχοντα θέματα.
Την προηγούμενη τριετία, στο ενεργητικό της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, μεταξύ άλλων προσμετρούνται η δημιουργία της επιτροπής νέων εθελοντών αιμοδοτών, που απαρτίζεται από άτομα ηλικίας 18-30 ετών, μέλη του Συλλόγου και της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ) καθώς και η δημιουργία νέου δικτυακού τόπου του Συλλόγου seaagriniou.blogspot.com.
Ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της επόμενης τριετίας. Τα μέλη της νέας διοίκησης , μετά από σύσκεψη, συγκροτήθηκαν σε σώμα με την παρακάτω σύνθεση:
-Πρόεδρος: Παπαγιάννη Σπυριδούλα
-Αντιπρόεδρος: Αβράμπου Δήμητρα
-Γενικός Γραμματέας: Τσιρογιάννης Δημήτριος
-Ταμίας: Καββαδία Ευτέρπη
-Έφορος: Ρουμελιώτης Δημήτριος
-Μέλος: Mπαλωμένος Ανδρέας
-Μέλος: Ξηρακιά Παρασκευή
Για την Π.Ο.Σ.Ε.Α αναδείχθηκαν εκπρόσωποι οι κυρίες Παπαγιάννη Σπυριδούλα και Αβράμπου Δήμητρα καθώς και οι κύριοι Τσιρογιάννης Δημήτριος και Παπανικολάου Δημήτριος.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κύριοι Αλεξόπουλος Αθανάσιος, Μαλτέζος Παναγιώτης και Πλαστράς Δημήτριος.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλα τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.Δέσμευσή μας είναι ότι θα προσπαθήσουμε συνολικά να εργαστούμε για την επίτευξη των συλλογικών μας σκοπών και επιδιώξεων. Σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Το Δ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.