Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

H Τριανταφύλλου στις πληγείσες περιοχές της Ορεινής Ναυπακτίας

H Τριανταφύλλου στις πληγείσες περιοχές της Ορεινής Ναυπακτίας

IMG_2830Την ορεινή Ναυπακτία επισκέφτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου, όπου και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Λουκόπουλο στο χωριό της Κλεπάς.

Πρέπει να σημειωθεί,  ότι το κατολισθητικό φαινόμενο, που έπληξε το χωριό,  βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνο.
Ο κ. Λουκόπουλος βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με τους κατοίκους των περιοχών, που επλήγησαν το προηγούμενο διάστημα και κλιμάκια των τεχνικών  υπηρεσιών του δήμου Ναυπάκτου έχουν προχωρήσει  στις καταγραφές των ζημιών.
Ειδικά για το κατολισθητικό φαινόμενο στην Κλεπά αλλά και μικρότερης έκτασης κατολισθήσεις  σε γειτονικές περιοχές αναμένεται άμεσα γνωμάτευση από το ΙΓΜΕ, που θα αφορά στην επικινδυνότητα καθώς και εκτίμηση για τη δυνατότατα  άμεσων  μέτρων  αντιστήριξης στο χωριό.
Όπως ενημερώθηκε η βουλευτής από τον  αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα έχει αποκατασταθεί η προσβασιμότητα στα χωριά της ορεινής Ναυπακτίας, όμως, απαιτείται, να διερευνηθεί πιο προσεκτικά μια λύση για το χρονίζον πρόβλημα των κατολισθήσεων στην περιοχή, που κάθε τόσο δημιουργεί προβλήματα στο οδικό δίκτυο.
Η κα. Τριανταφύλλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει και με κατοίκους της περιοχής, που επλήγησαν.

IMG_2824

IMG_2830

IMG_2833

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.