Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

H 6η ΥΠΕ ζητά την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

H 6η ΥΠΕ ζητά την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

“Η Πειθαρχική δίωξη αφορά μια σειρά απο αυθαιρεσίες που γίνονταν σε μόνιμη βάση και εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου”

unnamedTην πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας Γιώργου Βλάχου ζητά η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ με χθεσινό έγγραφο της προς τον Υπουργό Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή.
Στο έγγραφο ,που κοινοποιήθηκε στον Γ.Βλάχο και στην Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αιτωλοακαρνανίας, η 6η ΥΠΕ κάνει γνωστό το αίτημα για την πειθαρχική δίωξη του διοικητή του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας για τους εξής λόγους:
• Δεν υλοποιεί οδηγίες της διοίκησης της 6ης ΥΠΕ που έχουν ως σκοπό την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Γ.Ν Αιτωλοακαρνανίας.
• Δεν υλοποιεί οδηγίες που έχουν ως στόχο την αποκατάσταση της νομιμότητας προβαίνοντας σε αυθαίρετες υπηρεσιακές μεταβολές (κλήθηκε με έγγραφο στις 5/5 να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους).
• Εξαπολύει απειλές σε ειδεκεύομενους ιατρούς που βρίσκονται σε κινητοποίηση (επίσχεση εργασίας) παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.
“Η Πειθαρχική δίωξη αφορά μια σειρά απο αυθαιρεσίες που γίνονταν σε μόνιμη βάση και εμπόδιζαν την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Αρχικά, αυτό σχετίζεται με την τήρηση της νομιμότητας γύρω από τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές, καλώντας τον κ. Βλάχο να επανεξετάσει τις πρόσφατες υπηρεσιακές μεταβολές προσωπικού και την πιθανότητα ανάκλησής τους. Επιπλέον, εκφράσαμε εγγράφως την αντίθεσή μας στις απειλές που εξαπολύει στους ειδικευόμενους ιατρούς που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας παρά τις αντίθετες οδηγίες που έχει λάβει από την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ. Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και ειδικά το Δημόσιο Σύστημα της Υγείας, κάθε μορφή αυθαιρεσίας, ανθρωποφαγίας και διαλυτικού κλίματος πρέπει να αντιμετωπίζεται την στιγμή που γίνεται προσπάθεια να κρατηθεί το σύστημα υγείας όρθιο”, δήλωσε σχετικά στο agrinionews.gr ο υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Μίλτος Ζαμπάρας (φωτό αριστερά).

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ξυλο που θα πεσει

    Τιμωρειτε εσεις την ανθρωποφαγια και το διαλυτικο κλιμα ε;Ναι μωρε εργαλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.