Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019

Kαι ο Μπεσίνης για ΣΥΡΙΖΑ

pesin-150x150

Προτάθηκε από στελέχη

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που δημοσίευσε η εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΣ πως στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου διακινείται πλέον και το όνομα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου ως πιθανό για επικεφαλής της παράταξης που θα υποστηριχθεί από το κόμμα της Αριστεράς στις εκλογές του Μαΐου.Προς το παρόν προτείνεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ο ίδιος να έχει πάρει οριστική απόφαση. Συγκεκριμένα  Γ.Κολοβός, Π.Μπεσίνης και Δ.Τραπεζιώτης ήταν τα πρόσωπα που συζητήθηκαν χθες στη συνάντηση της γραμματείας Αγρινίου του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα ενώ σκοπός είναι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να καταλήξουν σ’ ένα πρόσωπο και να το προτείνουν, αν αυτό δεν συμβεί θα κληθούν να ψηφίσουν (εντός των ημερών) σε γενική συνέλευση και να επιλέξουν έναν εκ των τριών. Αυτόν και θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου εν συνεχεία στην υπό συγκρότηση αυτοδιοικητική παράταξη που θα στηρίξει ο ίδιος και άλλες όμορες πολιτικά δυνάμεις. Είναι πλέον πανθομολογούμενο στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ πως η επιλογή του επικεφαλής δεν είναι ανέφελη υπόθεση και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια. Πολλά μέλη φέρονται προβληματισμένα από τις διεργασίες του περασμένου διαστήματος που η ονοματολογία εγκλωβίστηκε σε ένα άτομο. Πλέον εκτιμούν πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. «Θα μιλήσουν τα μέλη, Θα επιλέξουν το πρόσωπο που θα προταθεί μέσα από ανοιχτές διαδικασίες και το οποίο θα συσπειρώνει όλον τον ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει χαρακτηριστικά έμπειρο στέλεχος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΖΩΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

    Για να βγεί κάποιος δήμαρχος ή ακόμη και δημοτικός σύμβουλος το ελάχιστο που απαιτείται είναι η στοιχειώδης ενασχόληση με τα κοινά. Και οι τρεις προτεινόμενοι απο την Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να συγκεντρώνουν αυτά τα ελάχιστα αλλά ταυτόχρονα συγκεντρώνουν ο καθείς και πολλά μειονεκτήματα. Κυρίως αξεπέραστες προσωπικές αντιπαλότητες. Δυστυχώς τούτων δοθέντων, μάλλον περίπατο θα κάνει ο νυν δήμαρχος αφού και απο τη Νέα Δημοκρατία δεν έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν αυτοδιοικητικούς παράγοντες και πρόσωπα.

  2. ΚΟΛΟΥΣΟΥΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    Μεγάλες κουταμάρα η ανάμειξη του ονόματος του υπέυθύνου ασφαλέιας του Παναιτωλικού και προέδρου του ΕΣΑ Μπεσίνη. Κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προτείνει κάτι τέτοιο. Αυτό προέκυψε, μετά τη συνάντηση Κωστούλα με Ταφλανίδη-Ζέρη (!!!) απο ορισμένους ΠΕΡΙ της ΠΑΕ και μόνον, Αλλά ότι και να συμβαίνει μια μπουκιά τους έχει αυτούς ο ΜΟΣΧΟΛΙΟΣ. Ίσως ο Ρόκκος να μπορέσει να τον κοντράρει. Και μάλλον είναι ο μοναδικός στην πόλη….

  3. Αθηνά

    καλή επιλογή ο Μπεσίνης…μη ξεχνάμε πως ο ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ είναι από τους πιο αγωνιστικούς συλλόγους πανελλαδικά με ανακοινώσεις αλλά και πρακτικές φωτιά για το μνημονιακό κατεστημένο…άσε που μεταξύ μας ο Μπεσίνης τον Μοσχολιό τον τσακίζει για πλάκα…και πέρα από αυτό ο Μπεσίνης ασχολείτει με την πιο υγιής επιχείρηση που υπάρχει πανελλαδικά…την Π.Α.Ε Παναιτωλικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.