Τετάρτη, Ιούλιος 24, 2019

Kατέγραψε τις ελλείψεις στο Νοσοκομείο Αγρινίου ο Κωνσταντόπουλος

unnamed
Το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου επισκέφθηκε χθες ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαζί με τον επίσης υποψήφιο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας κ. Γιώργο Χριστογιάννη.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε με το Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γεώργιο Βλάχο και ενημερώθηκε για τις συνθήκες λειτουργίας του, τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στο πλαίσιο αυτό, συζήτησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό του Νοσοκομείου τα θέματα της τρέχουσας επαγγελματικής καθημερινότητάς τους.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης του ευαίσθητου κλάδου της υγείας, εν μέσω της βαθιάς κρίσης που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Τόνισε ότι στόχος του είναι να επισκεφθεί τις βασικές μονάδες υγείας του Νομού και να ενημερωθεί εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να συμβάλει άμεσα με παρεμβάσεις του στην αντιμετώπισή τους. Η καταγραφή, όπως είπε, των αναγκών χρειάζεται να είναι διαρκής ώστε να προλαμβάνονται ελλείψεις και τυχόν προβλήματα.

2

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. pol

  τι κατέγραψε;
  που τις κατέγραψε;
  γιατί τις κατέγραψε τώρα;
  για τα ψηφαλάκια;
  ΑΑΑ τις γενικές παρανομίες τις κατέγραψε!!
  γενικές παράνομες για παράνομες τοποθετήσεις προσωπικού σε διοικητικές και νοσηλευτικές θέσεις τις κατέγραψε και αυτές;
  που τις κατέγραψε;
  τον καταγράψαμε και εμείς; __________________________
  α ρε που θα φτιάξει ποτέ αυτός ο κολώτοπος με τέτοιους που βγάζουμε ή που προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να εκλέξουμε για προσωπικά συμφέροντα και λαμογιές!!!!!!
  τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα δεν περνάνε ποια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.