Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Kαταπέλτης πρώην δήμαρχος (του ΠΑΣΟΚ) για Παπανδρέου

Kαταπέλτης πρώην δήμαρχος (του ΠΑΣΟΚ) για Παπανδρέου

Παναγιώτης Στάϊκος: Να στείλουν τον Παπανδρέου με τις κλωτσιές στο Σπίτι του!

Ο Πρώην Δήμαρχος Αστακού και Γιατρός Παναγιώτης Στάϊκος με αφορμή τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Χθες όταν ο κατά τα άλλα και μέχρι και χθες πολιτικά ευγενής αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αποκάλεσε τον Πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΗ, ο χαρακτηρισμός αυτός σε άλλη περίπτωση θα χαρακτηριζόταν ανεπίτρεπτος. Σήμερα μετά από όσα έγιναν στο όμορφο θέρετρο της Γαλλίας μοιάζει πολύ επιεικής…

Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί δεν τον αντιμετώπισαν απλά ως τυχοδιώκτη ή επικίνδυνο (ξέρουν πολύ καλά να αντιμετωπίζουν τέτοιους), αλλά ως ηλίθιο και τον εξευτέλισαν.
Αυτοί οι οποίοι έχουν δηλώσει επανειλημμένα φιλόζωοι του φέρθηκαν χειρότερα και από σκυλί. Έκαναν δηλώσεις στο πόντιουμ και τον πέταξαν σαν το σκυλί στο δρόμο να λέει ανοησίες.
Και από το στόμα του ακούσαμε και την μεγάλη ανοησία ότι το Δημοψήφισμα θα γίνει για την παραμονή της χώρας στο ΕΥΡΩ ή όχι. Δεν κατάλαβε ότι αυτό που του υπαγόρευσαν ήταν για να τον εξευτελίσουν;
Ποιος στ΄ αλήθεια από το ΠΑΣΟΚ έθεσε το δίλημμα ναι ή όχι στο ΕΥΡΩ;
Το τραγικό δεν είναι ότι χθες στην Γαλλία εξευτέλισε ο κύριος Παπανδρέου μόνο τον εαυτό του, αλλά και την χώρα ολόκληρη. Ποιος από το 1.000.000 Έλληνες που τον ψήφισαν το 2004 για Αρχηγό του ΠΑΣΟΚ μπορούσε να φαντασθεί αυτή την ξευτίλα.
Πολλοί κύριε Παπανδρέου σου πρότειναν να κάνεις εκλογές και να φύγεις με το κεφάλι ψηλά. Σήμερα που ακόμη και αυτοί που σε στήριξαν σου φέρονται όχι απλά όπως φέρονται σε Τυχοδιώκτη ή Επικίνδυνο, αλλά ως ηλίθιο, εγώ δεν θα σου ζητήσω εάν σέβεσαι τον εαυτό σου ή σου έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας ή Πατριωτισμού να παραιτηθείς, γιατί θέλω να πιστεύω ότι έχουν απομείνει στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αρκετοί Πατριώτες που θα σε στείλουν με τις κλωτσιές στο σπίτι του και έτσι δεν θα γίνει το καταστροφικό Δημοψήφισμα με το ερώτημα ναι ή όχι στο ΕΥΡΩ.
Με την ελπίδα ότι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αρκετοί Πατριώτες που θα στείλουν τον Παπανδρέου με τις κλωτσιές στο Σπίτι του.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Αστακός 03/11/2011
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

xiromeronews

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.