Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Koντά στους μαθητές ο Παναιτωλικός

Σειρά επισκέψεων σε Σχολεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιεί ο Παναιτωλικός. Η αρχή έγινε σήμερα με επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Ζευγαρακίου, στο οποίο βρέθηκαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Γιάννης Λίτσας, ο Γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Κωνσταντόπουλος και οι ποδοσφαιριστές Λουΐτζι Τσενάμο, Ανέστης Αναστασιάδης, Γουίλιαμ Ετζενγκέλε, Βασίλης Γκόλιας και Νίκος Μπαμπανιώτης.
Οι μαθητές περίμεναν την αντιπροσωπεία της ομάδας μας στο προαύλιο του Σχολείου προσφέροντας ανθοδέσμες, ενώ στη συνέχεια στην στολισμένη στα χρώματα του Παναιτωλικού αίθουσα εκδηλώσεων μίλησε ο Διευθυντής Ν. Γυφτάκης, καλωσορίζοντας και παρουσιάζοντας τους καλεσμένους. Από πλευράς Παναιτωλικού μίλησαν ο Γιάννης Λίτσας, ο Κώστας Κωνσταντόπουλος και ο Λουΐτζι Τσενάμο. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν δώρα σε όλα τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα, προσφέροντάς τους χαρά.Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσκεψη στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείου Παναιτωλίου, ενώ την Πέμπτη επίσκεψη στα Δημοτικά Σχολεία Καλυβίων και Λεπενούς.Να σημειωθεί ότι ο Παναιτωλικός, στη διαρκή προσπάθεια που κάνει να βρίσκεται κοντά στη νεολαία της Αιτωλοακαρνανίας και θέλοντας να τονίσει την Φιλεκπαιδευτική δράση του Συλλόγου στο πλαίσιο του εορτασμού των 85 χρόνων από την ίδρυσή του, διοργανώνει Τουρνουά Σχολικού Ποδοσφαίρου, υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Αιτωλοακαρνανίας και τη συμβολή της ΕΠΣΝΑ, το οποίο φιλοξενεί στο EMILEON SportCenter.
Το Τουρνουά αρχίζει την Τετάρτη 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Συμμετέχουν 21 Δημοτικά Σχολεία με παιδιά της Ε’ και ΣΤ’ τάξης. Στο πλαίσιο του Τουρνουά θα γίνουν επιμορφωτικές εκδηλώσεις, ενώ η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκτός από αναμνηστικά κύπελλα και μετάλλια στις νικήτριες ομάδες, θα προσφέρει επιπλέον δώρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα (βιβλία για τις Σχολικές τους βιβλιοθήκες, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, προτζέκτορες) για τις ανάγκες των Σχολείων

Πηγή: panetolikos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.