Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Mεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαιρου θα έρθουν στο Αγρίνιο…

Παλαιμαχοι τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου θα αγωνιστούν σε αγώνα αλληλεγγύης

Ποδοσφαιρικό αγώνα αλληλεγγύης προς τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή – διαιτητή, συνδιοργανώνει ο «Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή – Διαιτητή» υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου με τους συλλόγους ΠΑΕ Παναιτωλικό – Παλαίμαχοι Παναιτωλικού – Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδόσφαιρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας – Σύνδεσμο Προπονητών Ποδόσφαιρου Δυτικής Ελλάδας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 14:30 μεταξύ των ομάδων των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Παναιτωλικού και Πανελληνίου Συνδέσμου αμειβομένων ποδοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Π.). Στην αποστολή της ομάδας του ΠΣΑΠ θα συμμετέχουν πολλοί πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως οι Νίκος Σαργκάνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Στράτος Αποστολάκης, Στέλλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Σαραβάκος, Στέλλιος Μανωλάς, Χριστόφ Βαζέχα, Γιάννης Ξανθόπουλος, Αποστόλης Μάντζιος, Κοκολάκης, Φραντσέσκος, Σπύρος Μαραγκός και άλλοι διακεκριμένοι ποδοσφαιριστές.
Χωρίς να είναι δεσμευτικό, η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ, για όσους μπορούν να συνεισφέρουν. Τα έσοδα αυτού του αγώνα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών – διαιτητών που αντιμετωπίζουν σοβαρούς τραυματισμούς ή άλλες πολύ δύσκολες καταστάσεις.
Ο Σύλλογός από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει πολλές εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές – διαιτητές, αλλά και για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Νομού μας, καλύπτοντας έτσι το κενό άλλων αρμοδίων θεσμικών οργάνων.
« Φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε και στο μέλλον να εκφράζουμε έμπρακτα την αρωγή μας και την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και εξαιρετικά προς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές – διαιτητές, ζητώντας και τη δική σας βοήθεια, ιδιαίτερα τώρα που όλοι μας βιώνουμε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο, τόσο από οικονομικής πλευράς, όσο και από πλευράς κρίσης ηθικών αξιών» αναφέρει ο Σύλλογος απευθυνόμενος και προς όλα τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά Σωματεία Νομού .

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.