Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Mε δύο Αγρινιώτες ο Ηρακλής Ψαχνών

 

Φωτό από /www.kalyvia.gr

Με δύο Αγρινιώτες στην αποστολή του ήρθε στο Αγρίνιο ο Ηρακλής Ψαχνών για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Θανάσης Ρεπετσάς και Δημήτρης Ζουλιώτης, συμπαίκτες και συγχωριανοί-από τα Καλύβια-αγωνίστηκαν στο παρελθόν με τη φανέλα του αγρινιώτικου συλλόγου τον οποίον έχουν αντιμετωπίσει και ως αντίπαλοι της Θύελλας Πατρών και του Αιολικού αντίστοιχα.

Μιλώντας μάλιστα (στο kalyvia.gr) για τον αυριανό αγώνα δήλωσαν:

Θ. Ρεπετσάς:   Μια από τις ομάδες που θεωρούνται φαβορί για την άνοδο είναι και ο Παναιτωλικός και για εμάς η επικείμενη αναμέτρηση αποτελεί ένα «ιδιαίτερο» συναισθηματικά παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα καλός αγώνας που θα αρέσει στους φιλάθλους, ενώ το ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες παραμένει καθαρά βαθμολογικό. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ με την μέχρι τώρα αγωνιστική του παρουσία δεν αρκείται πλέον σε μια απλά «τιμητική θέση» αλλά θα διεκδικήσει μέχρι τέλος την είσοδό του στα play-offs που οδηγούν στην επόμενη κατηγορία.

Δ. Ζουλιώτης: Για το ματς με τον Παναιτωλικό πιστεύω ότι θα είναι ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κοινό στόχο και πραγματικά εύχομαι να γίνει ένα όμορφος αγώνας, που θα τον ευχαριστηθεί ο κόσμος και βέβαια να κερδίσει ο καλύτερος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.