Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ληστεία με το “καλημέρα” στην Εθνική στο Νεοχώρι

Ληστεία με το “καλημέρα” στην Εθνική στο Νεοχώρι

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο αγνώστων που σήμερα το πρωί με την απειλή όπλων λήστεψαν την Εθνική Τράπεζα στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Γύρω στις 9:10 το πρωί οι δύο δράστες φορώντας κράνη, εισήλθαν στην τράπεζα και με την απειλή όπλων (καλάσνικοφ και πιστόλι) ανάγκασαν αρχικά το διευθυντή του καταστήματος να πέσει στο πάτωμα και στην συνέχεια απομάκρυναν τον ταμία από το γκισέ του.
Άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στα συρτάρια του ταμείου και εξαφανίσθηκαν από την τράπεζα, με vespa μαύρου χρώματος!!! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των υπαλλήλων της τράπεζας οι δράστες αφαίρεσαν ποσό ύψους 9.000€ περίπου.
Σημειώνεται τέλος ότι αυτή η ληστεία είναι η Τρίτη σε τράπεζα της περιοχής αφού έχουν προηγηθεί οι ληστείες στην Αγροτική Τράπεζα της γειτονικής Κατοχής.
Κάτοικοι και φορείς της περιοχής κάνουν λόγο πάντως για παντελή έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή, αφού δεν υπάρχει μόνιμη αστυνομική δύναμη σε όλη την δημοτική ενότητα των Οινιάδων που πληθυσμιακά ξεπερνά τους 12.000 κατοίκους.

Πηγή: messolonghinews.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.