Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

NOΔΕ: “όσοι πιστεύουμε στην παραμονή μας στην Ευρώπη ας ενώσουμε τις φωνές μας”

ÁÈÇÍÁ-ÓõãêÝíôñùóç ìå óýíèçìá "ÌÝíïõìå Åõñþðç" óôï Óýíôáãìá/PHASMA/Ã.ÍÉÊÏËÁÉÄÇÓ“Όλοι όσοι πιστεύουμε στην παραμονή μας στην Ευρώπη, ας ενώσουμε τις φωνές μας την Πέμπτη 2/7/2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου”

H NOΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στη συγκέντρωση στη συγκέντρωση της Πέμπτης στην κετρική πλατεία του Αγρινίου: «Όλοι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες, οφείλουμε να αγωνιστούμε για το μάλλον μας, και το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι όσοι πιστεύουμε στην παραμονή μας στην Ευρώπη, ας ενώσουμε τις φωνές μας την Πέμπτη 2/7/2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου», αναφέρει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η είσοδος της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας. Αποτελεί ένα κεκτημένο που επί δεκαετίες αποτέλεσε τη βάση ανάπτυξης και προόδου. Όλοι αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ, εκτός από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησής τους εφαρμόζουν το περιεχόμενο της κρυφής τους ατζέντας που δεν είναι άλλο από την επιστροφή μας στη δραχμή.
Όλοι εμείς που έχουμε σχεδιάσει το μέλλον μας μέσα στην Ευρώπη και που προτάσσουμε το Εθνικό από το κομματικό συμφέρον, θα αγωνιστούμε με όποιο θεμιτό μέσο έχουμε στη διάθεση μας για την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη και το Ευρώ.
Όλοι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες, οφείλουμε να αγωνιστούμε για το μάλλον μας, και το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι όσοι πιστεύουμε στην παραμονή μας στην Ευρώπη, ας ενώσουμε τις φωνές μας την Πέμπτη 2/7/2015 και ώρα 8:30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
ΝΑΙ στην Ευρώπη και το Ευρώ,
ΝΑΙ στα μεγάλα έργα που αλλάζουν τη ζωή μας,
ΝΑΙ στην ασφάλεια και τη σταθερότητα,
ΝΑΙ στην οικονομική στήριξη της χώρας,
ΝΑΙ στη συνέχιση των επιδοτήσεων των αγροτών.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

 1. Λ.Κ.

  ‘Όλοι εμείς που έχουμε σχεδιάσει το μέλλον μας μέσα στην Ευρώπη και…….
  Όλοι εμείς οι Αιτωλοακαρνάνες, οφείλουμε να αγωνιστούμε για το μάλλον μας, και το μέλλον των παιδιών μας”.

  Ο τελευταίος μου λογαριασμός του ηλεκτρικού:
  Αξία ρεύματος 911,20
  Ρυθμιζόμενες χρεώσεις 775,07 (το καθιέρωσε η προηγούμενη Κυβέρνηση)
  ΦΠΑ 207,48
  Χρεώσεις ΔΗΜΟΥ και ΝΕΡΙΤ 53,55
  κ.λ.π.

  Άνεργοι: 1.400.000 από τα επίσημα στοιχεία του ΟΑΕΔ

  Και συνεχίζω:
  Μειώσεις μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, κούρεμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, ομολόγων κ.λ.π. κλείσιμο επιχειρήσεων, αυτοκτονίες, φαγητό από τους κάδους σκουπιδιών, δυσβάστακτοι φόροι… πλήρης εξαθλίωση.

  Αυτή είναι η Ελλάδα του μέλλοντος που σχεδιάσατε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.