Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Oμοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών: να υποστηριχθούν εκπρόσωποι των μικρομεσαίων στα ψηφοδέλτια

Oμοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών: να υποστηριχθούν εκπρόσωποι των μικρομεσαίων στα ψηφοδέλτια

imagesH Oμοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όπως σας είναι ήδη γνωστό, την Κυριακή 18 Μαΐου 2014 θα διεξαχθούν οι Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές. Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι των συνδυασμών όλων των παρατάξεων.
Η Ομοσπονδία θεωρεί ότι είναι επιβεβλημένη η ανάγκη να υποστηριχθούν εκπρόσωποι των μικρομεσαίων στα ψηφοδέλτια όλων των παρατάξεων, γιατί μέχρι στιγμής η πείρα μας έχει αποδείξει ότι πρέπει να υπάρχουν αντιπρόσωποί μας στα κέντρα λήψεων αποφάσεων, έτσι ώστε να λαμβάνονται αποφάσεις που θα ωφελούν τους μικρομεσαίους και όχι ερήμην τους και σε βάρος τους.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να ενδιαφερθείτε ζωηρά, ώστε από τον κλάδο σας να παροτρύνετε τους συναδέλφους σας να στηρίξουν κάθε υποψήφιο, που προέρχεται από τον χώρο των επαγγελματοβιοτεχνών, ανεξαρτήτως συνδυασμού και πολιτικής τοποθέτησής του.
Είναι ανάγκη να αποκτήσουν και οι επαγγελματοβιοτέχνες τη δική τους φωνή στους φορείς αυτούς, προκειμένου να παρουσιάζονται «από πρώτο χέρι» τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να επιδιωχθούν λύσεις που θα βοηθήσουν στην έξοδο από την κρίση που τους μαστίζει και τους απειλεί με αφανισμό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. pane6

    exartatai kai me poion katevainoun kyrioi sindikalistes.den mporeite na katevenete me ypostiriktes ton politikon pou mas eferan os edo,kai apo deytera ton eklogon nato pezete sindikalistaras pou polemate gia to dikio ton epagelmation

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.