Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

ONNEΔ: Δεν παίρνει θέση για την προεδρία της ΝΟΔΕ

ONNEΔ: Δεν παίρνει θέση για την προεδρία της ΝΟΔΕ

ΟΝΝΕΔ ΑΙΤΝΙΑΣEνόψει των εκλογών για την προεδρία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας της ΝΔ , θέση που διεκδικούν προς το παρόν τρία άτομα,  η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν θα πάρει θέση υπέρ ή κατά κάποιου υποψηφίου. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιτωλοακαρνανίας πρωτοπόρα και ανεξάρτητη όπως πάντα, αποφάσισε  ομόφωνα ύστερα από την σύγκλιση του συνόλου των τοπικών γραφείων του νομού σε συνεδρίαση, κανένα μέλος – εκπρόσωπός της για την ανάδειξη προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Αιτ/νιας, να μην πάρει θέση υπέρ ή κατά κάποιου εκ των τριών υποψηφίων. Συγχρόνως όμως, είναι ελεύθερος να ψηφίσει κατά τη δική του βούληση. Πιστεύουμε στον διάλογο, συμμετέχουμε στις εσωκομματικές διαδικασίες και θα στηρίξουμε τον επόμενο πρόεδρο ΝΟ.Δ.Ε. Αιτ/νιας με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και στους τρεις υποψηφίους.

Μεσολόγγι
25/11/2013
Για την Ο.Ν.ΝΕ.Δ Αιτ/νιας
ο Πρόεδρος
Νίκου Αθανάσιος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. giannis

    Πρεπει να στηριξετε αυτον που ηταν μονιμα στο νομο,που δεν γυριζε στα πολιτικα γραφεια τον καιρο της αυτοδυναμιας της Ν.Δ 2004 2009 και που ηταν παντα εργαζομενος και οχι αργομισθος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.