Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Tα αποτελέσματα νέας αστυνομικής επιχείρησης

Tα αποτελέσματα νέας αστυνομικής επιχείρησης

κατάλογοςΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν το τετραήμερο (30-9-2014 έως 3-10-2014), τρεις στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας και Ηλείας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Ηλείας.
Ειδικότερα στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Ακαρνανίας, είχε τα εξής αποτελέσματα ελέχθησαν 236 άτομα και 196 οχήματα και προσήχθησαν 23 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν επτά άτομα, από τα οποία: Τέσσερις ημεδαποί για υγειονομικές παραβάσεις, ένας αλλοδαπός για παράβαση Νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ένας αλλοδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένας ημεδαπός για καταδικαστική απόφαση. Βεβαιώθηκαν 78 τροχονομικές παραβάσεις και έξι υγειονομικές παραβάσεις.
Υπογραμμίζεται από την Αστυνομία ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.