Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, 2021

To Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ξεκαθαρίζει…

To Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ξεκαθαρίζει…

adedy3Προ ημερών στα ΜΜΕ δημοσιεύθηκε ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ η οποία ουσιαστικά ήταν κάλεσμα στην απεργία στις 9 Απριλίου. Η ανακοίνωση έδινε την εντύπωση ( το ανέφερε) πως ήταν κοινή και των δύο φορέων και κατέληγε να καλεί στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου τα στις 10:30 το πρωί.
Πλέον το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ με σημερινή ανακοίνωση υπογραμμίζει πως η ανακοίνωση εκείνη ήταν αποκλειστικά του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου και δήθεν συνυπογράφονταν και από το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ.Τονίζει μάλιστα το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ πως δεν έχει πάρει απόφαση για συμμετοχή στη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου η οποία άλλωστε σχετίζεται με τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη κεντρική πλατεία Μπότσαρη.
Προφανώς προκαλούνται εύλογες απορίες ποια σκοπιμότητα έιχαν όσοι προκάλεσαν την παρανόηση ωστόσο το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ υπενθυμίζει τη δική του ανακοίνωση που έχει ως εξής:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

To Nομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα διοικητικά συμβούλια και τους αντιπροσώπους όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων της δύναμης του, να πρωτοστατήσουν ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε από κοινού με τη ΓΣΕΕ, για τις 9 Απρίλη 2014.
Συγκεκριμένα να οργανώσουν συνελεύσεις, συσκέψεις και περιοδείες στους χώρους δουλειάς καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που θα στοχεύει στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των συναδέλφων για το μέγεθος της αντεργατικής λαίλαπας.
Έτσι θα εξασφαλιστεί η μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο και θα δοθεί η ενωτική απάντηση όλης της εργατικής τάξης στη βάρβαρη πολιτική κυβέρνησης, τρόικας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ      Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Γαλατάς Θανάσης          Λιάπης Μίλτος

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. αγριος

    ου να χαθειτε και δυο συριζα και κκε τα χετε κανει…………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.