Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

To Kέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας στο συλλαλητήριο για την Υγεία

828f4339-2edc-467c-a8a8-8792eb991d66Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι θα πάρει μέρος  στην Παναιτωλοακαρνανική κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση της Δημόσιας Υγείας που συνεπάγεται και στην υποβάθμιση και της ποιότητας και των παροχών προς τον κάθε πολίτη του Δήμου και προς τον κάθε πολίτη αυτού του Νομού.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμη:

Η υγεία είναι ένα αυτονόητο αγαθό το οποίο μας το έχουν στερήσει. Στην Αιτωλοακαρνανία έχουν υποβαθμιστεί τα 2 μεγάλα νοσοκομεία, του Αγρινίου και του Μεσολογγίου .

Έχουν υποβαθμιστεί τα  Κέντρα Υγείας στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας παρά τις προσπάθειες και τις εκκλήσεις προς τους υπευθύνους ,από τον Δήμαρχο Γεώργιο Αποστολάκη και τη Δημοτική ομάδα.

Το  Κέντρο Υγείας Κατούνας σχεδόν δεν δουλεύει (Ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, δυσκολία στις εφημερείες και καμία παροχή που έχει να κάνει με μικροβιολογικό και ακτινολογικό προσωπικό).

Το Κέντρο Υγείας Βόνιτσας δεν παρέχει σχεδόν τις περισσότερες από τις ιατρικές παροχές (μικροβιολογικό, αναλώσιμα υλικά, ιατρικά μηχανήματα κ.α.) ,όπως και σημαντικές ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό. Το περιφερειακό Ιατρείο Παλαίρου όπως και τα άλλα του Δήμου μας είναι υποστελεχωμένα και δεν υπάρχει γιατρός για να καλύψει  τις καθημερινές  ανάγκες.

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και οι εργαζόμενοι θα πάρουν μέρος στο παναιτωλοακαρνανικό συλλαλητήριο και καλεί όλους τους Δημότες, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας να διαδηλώσουν ενάντια στην απαξίωση του Δημόσιου συστήματος υγείας.

Σας καλούμε λοιπόν όλους την Τετάρτη 27/01/2016:

στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας ώρα 11:00π.μ.,

στο Κέντρο Υγείας Κατούνας ώρα 11:00π.μ.

στο περιφερειακό ιατρείο Παλαίρου ώρα 11:00π.μ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.