Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

«Αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα έχουν πρόβλημα πολλές ομάδες»

«Αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα έχουν πρόβλημα πολλές ομάδες»

Μπορεί η οικονομική περίοδος που διανύει η χώρα να είναι δύσκολη όμως ακόμα και σε αυτή την κατάσταση ο Παναιτωλικός είναι μια από τις ομάδες που δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα να αντιμετωπίσουν. Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και για τις κατευθύνσεις που… δεν έχουν πάρει από την Σούπερ Λίγκα.

Οι χαμηλές τιμές στα διαρκείας και τα εισιτήρια είναι αυτονόητα για να κρατήσουμε κοντά μας τους φίλους της ομάδας. Θα πρέπει να καταλαβαίνουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος και να πορευόμαστε ανάλογα. Θα πρέπει ένα μεγάλο μέρος του κεφαλαίου να το δίνουμε και στις υποδομές γιατί θα φτάσουμε σε αδιέξοδο».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν άνθρωποι που συνεισφέρουν στα οικονομικά του Παναιτωλικού, τόνισε: «Είναι δύσκολο να βρει κάποιος ανθρώπους για να συμμετάσχουν. Έχει μειωθεί το μπάτζετ αλλά και οι εισπράξεις κατά περίπου 25% με 30% σε σχέση με πέρσι».

Ερωτηθείς για το αν θα μπορέσει ο Παναιτωλικός να έχει υψηλό μπάτζετ και τη νέα περίοδο, τόνισε: «Θα είναι ανάλογο. Προσπαθούμε να διατηρηθούμε στην κατηγορία και από του χρόνου μπορούμε να συντηρηθούμε χωρίς να βάλω άλλα χρήματα».

Ακόμα σχετικά με το αν κάποιος από την Σούπερ Λίγκα έχει δώσει κατευθύνσεις για την καταπολέμηση της οικονομικής συγκυρίας τόνισε: «Κανείς δεν μας έχει δώσει κάποιες κατευθύνσεις από την Λιγκα. Έγινε μια μικρή κουβέντα για το πώς θα σταθούμε. Ελπίζω να γίνει το επόμενο διάστημα γιατί θα βοηθήσει αρκετά. Δεν βλέπω προγραμματισμούς για πάνω από ένα χρόνο και αυτό είναι το αρνητικό. Όλοι προσπαθούν να κοιτάξουν μπροστά όμως δεν έχει προκύψει κάτι».

Τέλος για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικά, σχολίασε: «Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν διαρρεύσει είναι ότι έχουν υπάρξει έξοδα μεγάλα και το επόμενο είναι πως αν αποφασίσει η πολιτεία να εφαρμόσει νόμους οι ομάδες δεν θα αντέξουν».

www.sport-fm.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.