Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Άνω-κάτω η Νέα Δημοκρατία για μια συνάντηση στο Μεσολόγγι

αρχείο λήψης (1)Αναβρασμό στη Νέα Δημοκρατία στην Αιτωλοακαρνανία προκάλεσε η πρωτοβουλία κάποιων να προσκαλέσουν επιλεκτικά διάφορα στελέχη από όλο το Νομό να παραστούν σε συνάντηση που οργανώνεται αύριο στο Μεσολόγγι .
Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στα στελέχη αυτά, η συνάντηση θα γίνει παρουσία του στελέχους Νίκου Κωστόπουλου, προσώπου που αγωνίστηκε για την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η υπόθεση αυτή εξόργισε πολλούς νεοδημοκράτες που έθεσαν εύλογα ερωτήματα για τους λόγους που κάποιοι καλούν επιλεκτικά πρόσωπα ειδικά σε μια συγκυρία που είναι σε εξέλιξη οι εσωκομματικές διεργασίες για τη ΝΟΔΕ και τις τοπικές οργανώσεις στο κόμμα. Επίσης απορίες προκάλεσε η επιδίωξη ορισμένων να φανούν ως οι εκλεκτοί της κεντρικής διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Νομού.
Για όσους άλλωστε είναι σε θέση να γνωρίζουν κανείς δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για να παριστάνει τον «εκλεκτό» της ηγεσίας του κόμματος και εκτιμάται πως οι διεργασίες για την αυριανή σύσκεψη γίνονται εν αγνοία της κεντρικής διοίκησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.