Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Έκοψε την πίτα το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (φωτό)

Έκοψε την πίτα το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας (φωτό)

Την περασμένη Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έγινε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ για το 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του κτιρίου του Τμήματος στο Αγρίνιο.

Στην κοπή πίτας χωροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ η προσέλευση των Μηχανικών ήταν μεγάλη. Επίσης παρέστησαν οι επίτιμοι καλεσμένοι, ο Δήμαρχος Αγρινίου και πρώην πρόεδρος του Τμήματός  κ. Παύλος Μοσχολιός, εκ μέρους της Περιφέρειας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλειος Αντωνόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαναστασίου και πρώην Πρόεδρος του Τμήματος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Κατά τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Ρόκος Κων/νος αναφέρθηκε στο ευτυχές γεγονός της κοπής πίτας για πρώτη φορά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τμήματος κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την αγορά και την ανάκτησή του στους πρώην Προέδρους Μοσχολιό και  Παπαναστασίου. Επίσης μεταφέρθηκε μήνυμα αισιοδοξίας για το 2012 προς τους συναδέλφους και ιδιαίτερα στους νέους.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθη η κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο και ακολούθησε δεξίωση των παρισταμένων.

Ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. του τμήματος εύχονται σε όλους τους συναδέλφους Μηχανικούς που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν υγεία, ευτυχία και δημιουργικό το 2012.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.