Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ το απόγευμα

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Β’ ΕΛΜΕ το απόγευμα

Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας καλεί τους εκπαιδευτικούς – μέλη της σε έκτακτη γενική συνέλευση με θέμα το πρόγραμμα δράσης που προτείνει η ΟΛΜΕ ως αντίσταση στην τραγική κατάσταση της παιδείας.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20/9/2011 στις 6:30 μ.μ. στα γραφεία της Β΄ ΕΛΜΕ. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 21/9/2011 την ίδια ώρα.
Το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας περιλαμβάνει ένα σύνολο πολύμορφων αγωνιστικών δράσεων από το εκπαιδευτικό κίνημα σε συντονισμό με τη ΔΟΕ και τους φορείς της εκπαιδευτικής κοινότητας (γονείς, μαθητές, φοιτητές, κ.λπ.) αλλά και με άλλους φορείς του δημόσιου τομέα.
Προτείνεται η πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας 4 και 5 Οκτώβρη (με δυνατότητα να μεταφερθεί σε άλλη κοντινή ημερομηνία ανάλογα με τις εξελίξεις π.χ. μισθολόγιο, σε συνεννόηση με ΔΟΕ και άλλες ομοσπονδίες προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο αναγκαίος συντονισμός) και η πραγματοποίηση Γ.Σ. τη δεύτερη ημέρα της 48ωρης απεργίας για απόφαση κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.
Επίσης, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ αποφάσισε την πραγματοποίηση κοινών συλλαλητηρίων (πανεκπαιδευτικών) με τη ΔΟΕ, τους φοιτητές κ.λπ. την Πέμπτη, 22/9/11.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.