Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Έκτακτο: πρώτο θέμα στη σύγκλητο της Πάτρας η xωροθέτηση των Τμημάτων του Αγρινίου

Έκτακτο: πρώτο θέμα στη σύγκλητο της Πάτρας η xωροθέτηση των Τμημάτων του Αγρινίου

κατάληψη-πανεπιστήμιο2 Στο προσκήνιο με έμφαση επαναφέρει η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Πάτρας το ζήτημα της μεταφοράς των τριών Τμημάτων του Αγρινίου.
Το θέμα μάλιστα τίθεται  ως πρώτο στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Συγκλήτου της Πέμπτης 18ης Ιουνίου, απόδειξη πως οι μεθοδεύσεις της Βενετσάνας Κυριαζοπούλου είναι σε πλήρη εξέλιξη ,  άλλωστε σε αυτό συγκλίνουν οι σχετικές πληροφορίες του agrinionews.gr .
Παρά τον ξεσηκωμό του Αγρινίου, οι προθέσεις της πρυτανείας παραμένουν προς την κατεύθυνση της μεταφοράς των τμημάτων στην έδρα του Πανεπιστημίου στην αχαϊκή πρωτεύουσα . ‘Αλλωστε το υπουργείο Παιδείας με τις μέχρι τώρα απαντήσεις του ουσιαστικά δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα καθώς απλώς τόνιζε πως δεν υπάρχει σχετικό αίτημα από την πρυτανεία της Πάτρας. Αυτό ωστόσο θα πρέπει να αναμένεται μετά τη συνεδρίαση της Συγκλήτου.
Δεν μπορεί εξάλλου να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός πως μόλις προχθές το ζήτημα απασχόλησε και τη γενική συνέλευση του συλλόγου φοιτητών του  Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών , οι οποίοι ομόφωνα (αν και με ελάχιστη συμμετοχή) συνηγόρησαν στη μεταφορά του τμήματος.
Όπως και να έχει η υπόθεση δεν έχει “κλείσει” όπως κάποιοι στο Αγρίνιο θέλησαν να πιστέψουν και αναμένεται να κορυφωθούν οι μεθοδεύσεις της Πάτρας για την αρπαγή των πανεπιστημιακών τμημάτων ενόψει της νέας ακαδημαϊκής σεζόν.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο – πρόσκληση στη συνεδρίαση της Συγκλήτου :

a1a2

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. ΠΑΝΕ-6

    ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΠΟΛΗ. ΑΠΛΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ. ΑΓΡΙΝΙΟ Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.

  2. Enzo

    Καντε το πρωτο Ιδιωτικο Πανεπιστημιο Πρότυπο στην Ελλαδα σε συνεργασια με τον Δημο και την Phillip Morris Παπαστρατος και αφηστε τους μετα ολους να ψαχνονται!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.