Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Ένα έξυπνο σύστημα λανσάρει η Google στα email

c534ea7d4d47aad1cebb7eafd3c50907_XL.jpg,qt=1446655473.pagespeed.ce.1WG1KHDRZsΈνα έξυπνο σύστημα λανσάρει η Google αυτή την εβδομάδα, το οποίο θα μαντεύει ποια από τα email σας θα μπορούν να απαντηθούν εν συντομία και ετοιμάζει μία σειρά από απαντήσεις για λογαριασμό σας.

Ενώ τα email προορίζονταν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη, έχουν μετατραπεί σε πονοκέφαλο, με τους εργαζόμενους να ξοδεύουν καθημερινά ώρες για μα διαβάζουν και να απαντούν στα μηνύματα.

Ως λύση λοιπόν, τo νέο σύστημα που λέγεται Smart Reply, σας επιτρέπει να επιλέξετε μία από τις προτεινόμενες απαντήσεις την οποία θα μπορείτε να κάνετε επεξεργασία. Δεν αποκλείεται η έτοιμη απάντηση να μπορεί να αποσταλεί και ως έχει, αν σας ικανοποιεί.

Η Google ήδη σκανάρει τα email σας προκειμένου να προβάλει σε εσάς σχετικό περιεχόμενο διαφημίσεων, αλλά η ετοιμότητα να τα απαντήσει κιόλας υποδεικνύει ένα νέο επίπεδο οικειότητας το οποίο ίσως προβληματίσει κάποιους χρήστες. To Smart Reply θα είναι διαθέσιμο για το Google Inbox app για iOS και Android στα Αγγλικά.

www.newmoney.gr/

Gmail smart reply

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.