Σάββατο, 23/06/2018

τέντες μπινιάρος all4care
PRAKTIKA

Έπιασε δουλειά η Δημοτική Αστυνομία στο Αγρίνιο.

Κρέατα ΑΥΦΑΝΤΗΣ
Μετά την τελετή ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Αγρινίου, οι δεκατέσσερις Δημοτικοί Αστυνόμοι που στελεχώνουν τη νέα υπηρεσία του Δήμου ανέλαβαν τα καθήκοντά τους, ενώ ο ρόλος τους τις πρώτες ημέρες λειτουργίας θα είναι αποκλειστικά συμβουλευτικός, με οδηγίες προς τους πολίτες, ώστε να γνωρίσουν ακριβώς τις αρμοδιότητες του νέου σώματος.
Η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου αναμένεται πως θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, στην αναβάθμιση της καθημερινής εικόνας της πόλης και στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής μέσα από τη λειτουργία της νέας αυτής υπηρεσίας είναι η διασφάλιση της ευταξίας της πόλης μας μέσα από την εφαρμογή ισότιμης τήρησης των διατάξεων του νόμου με αντικειμενικότητα, συνέπεια, σεβασμό προς τον πολίτη και πάντα με γνώμονα την αρχή της ίσης μεταχείρισης.
Για την καλύτερη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας ο Δήμος Αγρινίου προμηθεύτηκε με δύο αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες και σύντομα θα διανείμει ενημερωτικό έντυπο.
Τα γραφεία της υπηρεσίας στεγάζονται στην οδό Μεσολογγίου 7Β.

Διαβάστε επίσης

Facebook comments:

Σχολίασέ το

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.