Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο: Απίστευτο σκηνικό στον αγώνα βόλεϊ Ιωνικός- Απείθαρχος Ιωαννίνων

unnamedΟι υπεύθυνοι του Απείθαρχου Ιωαννίνων ξέχασαν να θεωρήσουν τα δελτία των αθλητριών τους, με συνέπεια οι διαιτητές να κατακυρώσουν επίσημα τον αγώνα με 3 -0 υπέρ του Ιωνικού . Ο αγώνας πάντως διεξήχθη ως φιλικός με τον Ιωνικό να έχει τη συμπαράσταση του κόσμου στο ΔΑΚ Αγρινίου, ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχεια.

Η μεγάλη συμμετοχή των φιλάθλων και η θερμή υποστήριξη της ομάδας ήταν το μεγάλο κέρδος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής βόλεϊ γυναικών για την ομάδα του Ιωνικού στον αγώνα που τελικά διεξήχθη αλλά σε φιλικό επίπεδο (3-0) σετ και όχι ως επίσημος αγώνας.
Αυτό συνέβη καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας του Απείθαρχου Ιωαννίνων ξέχασαν να θεωρήσουν τα δελτία των αθλητριών τους, με συνέπεια οι διαιτητές να κατακυρώσουν επίσημα τον αγώνα με 3 – 0 σετ και 75 – 0 πόντους υπέρ του Ιωνικού.
Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώθηκε με το καλύτερο τρόπο η υποστήριξη που θα έχει η ομάδα του Ιωνικού από τους φιλάθλους της πόλης στην προσπάθεια της για άνοδο στην Α2, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τις αθλήτριες και τους υπεύθυνους του τμήματος οι οποίοι εξέφρασαν δημόσια τις ευχαριστίες τους για την συμμετοχή του κόσμου.
Την Τετάρτη 28/10 η ομάδα αντιμετωπίζει τον Παλαμά Μεσολογγίου για το Κύπελλο Ελλάδος και το Σάββατο 31/10 για το πρωτάθλημα. Και οι δυο αγώνες θα διεξαχθούν στο Μεσολόγγι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.