Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Αγρίνιο: Εκδικάζεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εμπόρων κατά του ΟΑΕΕ

φωτογραφία (4)

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου η εκδίκαση της αίτησης των  ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν τρεις έμποροι του Αγρινίου, με την συνδρομή, αρωγή  και επικουρικότητα του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κατά του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Η εκδίκαση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αγρινίου, άρχισε λίγο μετά τις 10:30 και τη συμπαράστασή τους στους εμπόρους εξέφρασαν , με τη φυσική τους παρουσία στον χώρο των δικαστηρίων, εκπρόσωποι πολλών φορέων της πόλης, καθώς και εκπρόσωποι κομμάτων. Μεταξύ αυτών, εκπροσωπήθηκαν οι εργαζόμενοι ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Β’ ΕΛΜΕ, η Ν.Ε. της ΑΔΕΔΥ, οι επαγγελματίες εστίασης- αναψυχής,μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, οι δάσκαλοι, μέλη του κινήματος «δικαίωμα στη ζωή» , που έλαβε και την πρωτοβουλία της σύσκεψης των φορέων ώστε να υπάρξει αυτή η συμπαράσταση την ημέρα της κατάθεσης των ασφαλιστικών μέτρων ενώ το «παρών» έδωσαν και μέλη από το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι έμποροι επιδιώκουν σε πρώτο στάδιο την αποτροπή του να υπάρξουν κατασχέσεις και να τεθούν σε κίνδυνο οι περιουσίες των εμπόρων που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τον τομέα, χρέη που θεωρούν ανυπόστατα, αφού, όπως κατά καιρούς επισημαίνουν, καμία  δεν τους παρασχέθηκε ποτέ καμία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη….

φωτογραφία (5)

φωτογραφία 1 (5)

φωτογραφία 1 (6)

 

φωτογραφία 2

 

φωτογραφία 2 (5)

φωτογραφία 2 (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.