Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, 2020

Αγρότες: μετά τους “τζιχαντιστές” του Κεφαλόβρυσου ήρθε η “κηδεία” στον Προμαχώνα

promaxonas-nekros-708Με πολλούς τρόπους εκδηλώνουν την οργή τους για το προωθούμενο ασφαλιστικό νομοσχέδιο οι αγρότες που εδώ και ημέρες έχουν «κατασκηνώσει στα δεκάδες μπλόκα που έχουν στήσει στις εθνικές οδούς.

Την προηγούμενη εβδομάδα στο Μεσολόγγι οι αγρότες έκαναν ένα μικρό θεατρικό με τον Τσίπρα σε ρόλο τζιχαντιστή και τους αγρότες στο ρόλο των θυμάτων, ενώ χθες, στον Προμαχώνα έκαναν ένα μικρό σκετς για το «θάνατο του αγρότη».

Στην καρότσα ενός αγροτικού, ένας νεαρός παραγωγός είχε ξαπλώσει σε ένα φέρετρο με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ, μάλιστα τον είχαν καλύψει και με κλαδιά. Ενας άλλος αγρότης «έψελνε»: «Αξιομακάριστε και αείμνηστε αδελφέ ημών αγρότη και κτηνοτρόφε. Από εδώ και πέρα αυτή είναι η τύχη σου: Να πεθάνεις γιατί δεν έχεις μέλλον σε αυτή την Ελλάδα». Σε εκείνο το σημείο ο παραγωγός που έκανε το νεκρό έγινε… Λάζαρος, αφού σηκώθηκε ξαφνικά και είπε προς την κάμερα: «Τσίπρα δεν θα πεθάνουμε ποτέ».

Την ίδια ώρα στο μπλόκο της Ανθήλης έκαναν και εκεί την κηδεία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τους αγρότες να μοιράζουν κόλλυβα. Στο δίσκο έγραφαν: «ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η ελπίδα χάθηκε».

iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.