Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αναβάλλεται η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Αναβάλλεται η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.grαναβάλλεται η κυριακάτικη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο. Πιθανότατα υπό το βάρος των μεγάλων αντιδράσεων στο Αγρίνιο για την επιλογή της ημέρας της Επετείου της 14 Απρίλη του 1944 όταν οι φασιστικές δυνάμεις κατοχής με τους ντόπιους συνεργάτες τους κρέμασαν τρεις πατριώτες , τον Σούλο, τον Αναστασιάδη και τον Σαλάκο και εκτέλεσαν άλλους  120  στην Αγία Τριάδα.«Κάποιοι, εκμεταλλευόμενοι την επέτειο της ημέρας και με το πρόσχημα πως δεν σεβόμαστε, σκόπευαν να δημιουργήσουν εντάσεις. Εμείς δεν θέλαμε να δημιουργηθούν εντάσεις και μάλιστα είχαμε σκοπό να καταθέσουμε και στεφάνι στους πεσόντες συμπατριώτες μας. Δεν θέλουμε να δημιουργηθεί πρόβλημα στη πόλη. Δεν θα δώσουμε σε κανέναν το πρόσχημα να δικαιολογήσει συμπλοκές και ξεσηκωμό εναντίον της συγκέντρωσης, για τον λόγο αυτό και τη μεταθέτουμε δύο εβδομάδες μετά» αναφέρει στέλεχος της Χρυσής Αυγής.

NEOTEΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή Αιτωλοακαρνανίας:

Επιλέξαμε, όχι τυχαία, την 14 Απριλίου για να πραγματοποιήσουμε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλ. Μπέλου (Δημοκρατίας) στο Αγρίνιο.Στα πλαίσια της εκδήλωσης είχε προγραμματισθεί και κατάθεση στεφάνου για τους 120 Έλληνες που εκτελέστηκαν από τις Κατοχικές δυνάμεις.

Δυστυχώς κάποιοι, με πρόσχημα την ημερομηνία θρήνου για την πόλη μας, απεργάζονται συμμοριτοπολεμικές τακτικές.Η Χρυσή Αυγή δεν θα ενδώσει στα προβοκατόρικα σχέδια τους, προσφέροντας το άλλοθι που ζητούν για να καταστρέψουν και πάλι περιουσίες συμπολιτών μας και να συσπειρώσουν τους διαφεύγοντες ψηφοφόρους τους.Για το λόγο αυτό αναβάλουμε την προγραμματισμένη εκδήλωση, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.