Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ανακατατάξεις για να κερδηθεί το στοίχημα της καθημερινότητας…

Ανακατατάξεις για να κερδηθεί το στοίχημα της καθημερινότητας…

δημαρχείο-ΑγρινίουΕίναι δεδομένο πως ο δήμαρχος Αγρινίου επιδιώκει να κερδηθεί το στοίχημα της καθημερινότητας. Δεδομένου εξάλλου είναι πως η μέχρι τώρα  θητεία της δημοτικής αρχής συμπίπτει με μια ιδιαίτερη συγκυρία για τη χώρα και τα οικονομικά της αλλά και πως η ίδια χρειαζόταν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρει τον βηματισμό της.

Εννέα μήνες λοιπόν μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο δήμαρχος Αγρινίου φέρεται να παίρνει πάνω του πολλά ζητήματα πλέον αλλά και να εντοπίζει τις αδυναμίες σε διάφορους τομείς. Εισπράττει άλλωστε τα μηνύματα του κόσμου, κάποια από τα οποία έχουν να κάνουν με το αντικείμενο της καθαριότητας που προβληματίζει…
Ο δήμαρχος λοιπόν λέγεται πως είναι προβληματισμένος και σκοπεύει να προβεί σε ανακατατάξεις στη δημοτική αρχή. Ανακατατάξεις που ίσως έχουν να κάνουν με ανακατανομή ρόλων, πιθανότατα με ψαλίδισμα αρμοδιοτήτων από αντιδημαρχία που δεν παίρνει καλό βαθμό (όσο και να το παλεύει επικοινωνιακά) ενώ δεν αποκλείεται και ο ορισμός ένατου αντιδημάρχου.
Η παράταξη λοιπόν αναμένει ανακατατάξεις έστω κι αν αυτό δεν γίνει με έμφαση όπως για παράδειγμα ήδη έπραξε ο δήμαρχος Μεσολογγίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΝΕ-6

    H ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.