Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ανακοίνωση Σ.Φ. Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros

Ανακοίνωση Σ.Φ. Παναιτωλικού Αθηνών Guerreros

ΑΘΗΝΑ 10-02-09

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην αγαπημένη μας ομάδα και ύστερα από ΑΠΑΙΤΗΣΗ του συνόλου των μελών μας προβαίνουμε στην εξής ανακοίνωση:
Κύριοι, δεν θα μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε ξανά με τέτοια κατάπτυστα ευφυολογήματα-καραμέλες περί διαιτησίας και ότι άλλο αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Π.Α.Ε. Παναιτωλικός.
Ο Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός, στα 83 χρόνια ζωής του, δεν ανήκει στην κατηγορία των ομάδων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την διαφαινόμενη αποτυχία τους, χρεώνοντάς την σε εξωγενείς παράγοντες.
Οι μάγοι, τα φαντάσματα και οι δράκοι ειναι μυθολογια και ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Υποτιμάτε την νοημοσύνη και την κρίση χιλιάδων φιλάθλων μας.
Μια παραίτηση, για λόγους ευθιξίας, δεν είδαμε, παρά μόνο το εξής: < <Τα μέλη του Δ/Σ παραμένουν στη θέση τους μόνο και μόνο για να στηρίξουν την προσπάθεια του προέδρου, όσο αυτή συνεχίζεται και όσο ο πρόεδρος μας θέλει συνοδοιπόρους του>>.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, θα θέλαμε να θέσουμε τα παρακάτω ερωτήματα προς κάθε κατεύθυνση:

1) Ποιες οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους του Δ.Σ.. της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός;

2) Ποιά μέτρα δράσης έχουν παρθεί για την προστασία της ομάδας, όπως οι ίδιοι αναφέρετε;

3) Γιατί δεν έχει γίνει ορθή διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας(παίχτες, προπονητές κ.τ.λ.) τα τελευταία τρία χρόνια και ποιός είναι υπεύθυνος γι’ αυτό;

4) Ποιός χαράζει την επικοινωνιακή πολιτική της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός και για ποιό λόγο στην πλειοψηφεία της η Π.Α.Ε. έχει στελεχωθεί με ανθρώπους που δεν έχουν σχέση ούτε καν συναισθηματική σχέση με τον Παναιτωλικό, πριν την έλευση του κ. Κωστούλα;

Ήμασταν οι πρώτοι, και κατηγορηθήκαμε γι’ αυτό, που εκφράσαμε ανοιχτά την στήριξή μας και παράλληλα την ευγνωμοσύνη μας στον πρόεδρο του Παναιτωλικού κ. Κωστούλα για την εως τώρα προσφορά του και το έργο του(υλικές υποδομές, οικονομική εξυγίανση-ευμάρεια του συλλόγου). Δώσαμε όμως πολλές αφανείς μάχες καθ’ όλη τη διάρκεια των τριών τελευταίων ετών χωρίς να επιδιώκουμε τη διαφήμισή ή την προβολή των δράσεών μας.

Με γνώμονα πάντοτε το συμφέρον του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικού πράξαμε ως τώρα και θα συνεχίσουμε να πράττουμε.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ.

ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΟΝΗ

ΤΟ Δ.Σ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.