Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα στημένα ματς

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα στημένα ματς

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις για τα στημένα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, με αφορμή τη σημερινή διάταξη του Εισαγγελέα, στην οποία δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην Αγρινιώτικη ομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε ανακοίνωση με τίτλο «…δεν είμαστε ελέφαντες» στις 10.09.2011 αναφέραμε:

Σχετικά με την αναφορά του ονόματος του Παναιτωλικού σε ύποπτα παιχνίδια, που ήρθαν ξανά στο φως στης δημοσιότητας, είναι σε όλους γνωστή η στάση που τήρησε και τηρεί απαρέγκλιτα. Βρίσκεται μόνιμα πολύ μακριά από τέτοιου είδους καταστάσεις, πληρώνοντας και το τίμημα των επιλογών του. Δεν μπορεί «όλοι να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι», ούτε κάθε φορά να καλείται ο Παναιτωλικός «να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας…»

Η σημερινή Διάταξη (Αρ. πρωτ. 30915/2011) του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Ανδρέα Φάκου, οριστικά και αμετάκλητα απαλλάσσει τον Παναιτωλικό από την υποχρέωση ν’ αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας…

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας σχολίασε: “Σήμερα αποδείχτηκαν τα αυταπόδεικτα. Σε πείσμα όσων θεωρούν ότι για να λειτουργήσεις στην σύγχρονη ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, πρέπει να ακολουθήσεις το νόμο της ζούγκλας. Κατανοούμε την απογοήτευση όσων με «αποκλειστικά ρεπορτάζ» και πρωτοσέλιδες αναφορές επερχόμενων ποινών, βιάστηκαν να βάλουν τον Παναιτωλικό στο… τσουβάλι”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.